Lehetek terhes vagy ez mitől van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Viszonylag rendszeres 31-33 napos a ciklusom.febr. 10én jött meg utoljára a menszeszem, ahogy kimaradt márciusban csináltam tesztet és negítiv lett, rá pár napra jelentkezett nálam erős folyás, viszketés, hüvelygombám lett, amire orvos adott gyógyszert, azt mondta a stressztől is késhet. Nem is aggódtam. De áprilisban sem jött meg és utána elkezdtek más tünetek is jelentkezni: fejfájás, erősen 1 hétig folyamatosan, fáradékonyság, édeség iránti fokozott vágy, hasfájás napokig állandóan puffadás, székrekedés majd ezek elmúltak, és mostanában észre vettem h elkezdett nőni a mellem és fáradékonyabb vagyok. Munkahelyi változásaim vannak és csak a stressznek tulajdonitottam be, de észrevettem hogy híztam is kb 1-1,5kgot főleg hasra, és derékra, és érdekesen kemény a hasam.A párommal nem különösebben terveztünk még gyereket, de ha így alakulna nem lenne baj, örülnénk neki, így megszakításos módszerrel és naptármódszerrel védekeztünk. Lehetek terhes vagy ez vmi betegség?25L2012. ápr. 16. 14:47
11/13 A kérdező kommentje:
a teszt negativ. mi lehet a baj???
2012. ápr. 16. 20:21
12/13 anonim válasza:
Ha baba lenne akkor azt már 100 % ki kellett volna mutassa, így valami más van a dologban. Szerintem mindenképp menj dokihoz.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi:)hnap megyek is
2012. ápr. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!