Mitől lehetnek ezek a tünetek? Terhesség?!
Figyelt kérdés
A véleményeteket kérném. Kb. egy hete a kisfiam eltolta a cicimet, és hiába próbálkozom nem szopik. Mondjuk már alig volt tejem, csak "mutatóba" szopott. Ezzel egy időben a méhem érzékeny lett , a cicim szúr, a hőm fent van (nem tudom, mikor kéne megjönnie a szoptatás miatt még elég rapszódikus.) Teszt ma reggel negatív, viszont ma már hányingerem is volt egy-egy nagy hullámban tört rám. (Bár az eddii terhességeim során nekem csak 6. héttől volt hányingerem).
Tudom, pár nap múlva teszteljek és akkor eldől. De volt vkinek hasonló? Hogy mondjuk a babája eltolta a ciciéjét terhesség miatt? Vagy szoptatás elhagyása után "terhestünetek"? Köszi!!!!
2012. ápr. 15. 20:52
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhesség, ha negatív a teszt. A kisfiad már 1 hete eltolja a cicid, meg ha már hányingered is van, szóval ilyen jelekkel már a tesztnek is jeleznie kéne.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma már jelezte. :)
2012. ápr. 16. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!