Akinek már volt missed ab. műtéte, annak a következő terhességénél kellett szedni valamit, hogy megmaradjon a baba?
Nekem elhalt a babám,3 hónap múlva megint szeretnénk próbálkozni,de nem szeretnék ezen megint átesni!
Mivel nem derül ki,hogy miért halt el a baba , ha terhes leszek ad a doki valami hormon pótlót,hátha az én hormonjaimmal volt baj?(ha ad és mégsem a hormonokkal volt baj,nem lesz gond a babával?mikortól kell szedni és meddig? )
Attól függ sajnos hogy mikor történt. Ha 10. hét előtt, van hogy nem törődnek vele, majd csak a 2. után... Tapasztalatból tudom!!!!!!!!!
Nézess hormonlabort, és ha engedi a dokid -he nem, keress olyat aki engedi- kérj a 16. hétig progeszteronpótlást.
Sokszor az a baj, hogy a 10-12. héten kezsi a sárgatest/ petefészek abbahagyni, a méhlepény viszon később, akár csak a 12-14 esetleg a 16. héten veszi át a progeszteron termelést. És ennek hiányában bizony elhalhat a terhesség.
Én most már endokrinológus nőgyógyászhoz járok, ott ez alap. És a kivizsgálás is.
Sajnálom ami veled történt, őszinte részvétem. Kitartást a jövőre nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!