Ciszta vagy baba? Mi a véleményetek?
Mikor kellene megjönnie?
Tesztet nem csinálsz?
Mi így nem tudjuk megállapítani hogy mi lehet,de jó hogy mész a dokihoz,az a biztos.
Nekem volt cisztám,de nem voltak ilyen tüneteim,csak késett a mensim és a teszt negatív volt,amikor babás lettem sem volt tünetem,viszont pozi lett a tesztem.
Majd írj hogy mi volt a dokinál,vagy ha teszteltél,kívánom hogy az legyen amit szeretnél.
39+3 hkm
Köszönöm! Kedves vagy! Megírom! :)
A hétvégén kellene megjönnie! Csináltam ma, bár nem első vizeletből de színtiszta negatív. Biztos, hogy korai volt.
Kicsit félek a cisztától. De remélem nem attól vannak ezek a tünetek.
Hát szerintem a teszteléshez korai volt. De akkor már nem is nagyon fog tudni mit mondani az orvos sem, mert pénteken esetleg a terhesség gyanúját fogja tudni megállapítani, hiszen ha terhes is vagy akkor nagyon korai szakaszban lehetsz.
De szurkolok neked. Majd írd meg mi lett. Bár én megvártam volna a mensinek az idejét csak utána jelentkeztem volna be orvoshoz, mert lehet, hogy csak megjönni készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!