Vajon baba vagy ciszta?
Első clostis hónapom volt. A menszeszem már kb. 10 napja késik és halvány pozitívat/akat teszteltem. Lehet, hogy elsőre sikerült a bébi (semmi terhes tünet nincs!)? Én azért aggódom, mert a halvány csíkocska (ami nem erősödik napok múlva sem) jelenthet cisztát is. A ciklus 12. napján volt uh-os ellenőrzés és volt is egy 21 mm-es tüszőm. Akkor nem mondta az orvos, hogy cisztás lennék...
Járt már ehhez hasonlóan valaki?
Szia!
Most rámhoztad a parát, mert szintén első clostis hónap és én már 6 hetes kismamának gondolom magam. Utolsó mensi júni 30.
Szépen erősödő pozi tesztekkel. Eddig nem is gondoltam cisztára. Ma megyek dokihoz, ha gondolod este írok!
Szia!
Bocsi, elfelejtettem írni. 1cm-es már a petezsák, csütörtökön 5hét 5 napos voltam. 4 hét múlva megyek vissza. Na szuper, gratulálok!!!!
Gratulálok! :-) Nekem van egy kis lemaradásom majd' 6 hetesen, ami késői peteérésnek köszönhető. Ezért is nem akart erősödni a csíkom. De most már megnyugodtam én is!
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!