Mensi előtt 2 nappal (18. -a reggel) rózsaszín folyásom volt. Összejöhet a baba?
A hőmet csak 4 napja mérem,ami hüvelyben 37,1-37,4 között mozog,viszont ezt napközben mérem,mert a reggeli méréseim 36,8-36,9 -esek.
Ma kellene megjönnie,de ezelőtt sosem volt előtte sem barnázás,sem rózsaszín folyás,semmi előjel.
Szeptember végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését kb. másfél év után és normálisan megjött 28 napra október 23.-án. A vérzésem is normális volt,mint a gyógyszer szedése előtt. Ovum elvileg november 6.án volt,5.-én,6.-án volt is nemi aktus a párommal. Szerintetek?
Szia!
Bocs, nem akarlak elkeseríteni, de hiába méregeted most a hődet.... semmit, de az égvilágon semmit nem jelent.
Nekem volt olyan, hogy luteális fázisban, délután 37.8 volt a hőm, reggel viszont 36.9. Nem is volt baba.
Csak a reggeli, azonos időpontban, felkelés és minden mozgás előtt mért hőmérséklet jelenthet támpontot.
Csinálj reggel egy tesztet.
Tegnap este csináltam tesztet Predictor early-vel. Hát negatív lett... De még mindig nem jött meg. Vàrok holnapig,aztán csinàlok mèg egyet Clearblue-val. Viszont megakar jönni èrzés van,de nem úgy ahogy eddig,szúrka a petefèszeknèl,az is csak kicsit. Mellem nem fàj,kicsit feszül,de a mensi környéki napokban majd le szokott szakadni...
Na meg az állandó pisilhetnék. De nem csüggedek,ha esetleg tèves a baba dolog. Próbàlkozunk,ès jön,ha jönnie kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!