Hédi26 kérdése:
36,9 a hőm lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 07:38
61/68 anonim válasza:
sziasztok!!
mizus veletek??
Manó!!
62/68 anonim válasza:
hát én meg jól belekavarodtam az egészbe!! én voltam a 36-os válaszoló!! most utoljára Manó néven írtam!!
63/68 anonim válasza:
sziasztok!!
kedves kérdező: mi újság feléd?? hogyan alakult a hőd??
Manó!
64/68 A kérdező kommentje:
semmi különös a hőm még mindig 37 hála istennek nem jött még meg nagyon izgulok már!!!remélem már nem is fog megjönni !bár tegnap barnáztam volt két kis pötty a bugyimon este de ennyi remélem így is marad !!!most nagyon fáj a derekam és a mellem is !!! veletek mizu? remélem nem jönn meg
2012. nov. 25. 12:35
65/68 anonim válasza:
sziasztok!!
kérdező: nagyon drukkolok neked!! remélem nem jött meg!! látom tegnap írtál és azóta mizus veled?? nem jött meg?? tesztelni mikor fogsz??írj ha vagy!!
Manó!!
66/68 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm hogy drukkolsz értem nagyon aranyos vagy!még nem jött meg eddig hőm 37 ma teszteltem egyet és halvány pozitív lett :-)
2012. nov. 26. 14:46
67/68 anonim válasza:
húúúúúú nagyon gratulálok!! még csak halkan !! ne hogy baj legyek!!
manó!
68/68 A kérdező kommentje:
lehet holnap csinálok még egyet hogy biztosabb legyen köszike :D
2012. nov. 26. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!