kérdező: már mondtam,hogy nem 27-én kell megjönnie!! bocs nem kötekedés miatt írtam!! nem akarok kötekedni!! akkor jó ha fent van a hőd!! remélem így is marad!!
36-os : ne hónaljba mérj reggel meg soha!! így nem lehet értékelni!szájba nyelv alatt vagy hüvelybe! nekem is most magas a hőm de érzem is mert nem vagyok jól! de ez a magas hő miatt van! 37,3 mértem nem olyan rég!!a hasmenés lehet idegességtől is!! én múltkor voltam úgy ,hogy minden bajom volt! hasmenés ,hányinger ! de ez az idegesség miatt volt nálam! fontos vizsgálati eredményre vártunk!! azt hittem nem tudok elmenni a dokihoz !
2012. nov. 22. 11:49
52/68 anonim válasza:
36-os hol érzed vagy nem érzed a szurkálódást??hol szoktad??
2012. nov. 22. 11:50
53/68 anonim válasza:
De erre vannak direkt vmilyen másfajta lázmérők?
2012. nov. 22. 11:51
54/68 anonim válasza:
A petefészkembe szúr bele időnként picit,de nem erősen,cs alig érzem.
2012. nov. 22. 11:52
55/68 anonim válasza:
36-os : na pont ezt érzem én is!! petefészkembe szurkál egy kicsit és nálam ez sajnos vérzést jelenti!! de remélem nálad nem!! akkor most ott szúr neked?? én digitális hőmérővel mértem de csak csipogásig!de nem így kell nem ennyi ideig!!de nekem így is látszott az ovum!!
lehet digitálissal is mérni de sokan azt mondják az nem jó!ha csak digitális van otthon akkor 5 percig mérd! ha van otthon higanyos (elvileg azzal kellene mérni )ott is 5 percig!!
2012. nov. 22. 11:58
56/68 anonim válasza:
Ott szúr,igen,lehet h nekem is azt jelzi,nem tudom,utolsó 2 alkalommal 27 napra jött meg,az tegnap volt,de amilyen "szerencsés" vok,most gondolom 28.ra fog,márcs azért is,m igy ugye már reménykedek. Bár már szombatnál tartanánk és akkor tudnám,h mi a helyzet,rossz ez a várakozás. Digitálisom van nekem is,ha netán megjön akkor elkezdem ezt a hőmérőzést rendszeresen,eddig nem vsináltam.
2012. nov. 22. 12:03
57/68 anonim válasza:
36-os: pont ez a baj mikor már késik !! reménykedik az ember! ezért is utálom ezt az egészet! 10 hónapig hőmérőztem és hát mindig reménykedtem! csak amikor én elkezdtem semmit se tudtam mi merre hány méter! sokszor nem is jókor voltunk együtt ! remélem nem csak késik neked és nem jön meg! tegnap nehezet emeltem és lehet attól van!! bár nekem ennél jóval jobban szokott fájni!! ez csak az én tapasztalatom!! nem biztos,hogy nálad is vérzést jelent!! őszintén remélem!!
2012. nov. 22. 12:20
58/68 anonim válasza:
valami rosszat mondtam?? ha igen nem volt szándékos! bocs!!
2012. nov. 22. 12:45
59/68 anonim válasza:
Hátha sikerül mind2nknek,szoritok neked is:) Szerettem volna azon szerencsések közé tartozni,akiknek elsőre sikerül,próbáltam nem annyira beleélni magam,de nem nagyon sikerült,tudom,h csalódott leszek,ha mejön. Én is úgy voltam ah te,nem igazán vok tisztában vele,h mi h megy,de mostmár 1re többet olvasok róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!