Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Aug. végén lefeküdtem a barátommal, majd rá pár napra meg is jött a menstruációm. 2,5 évig yasminella fog.gátlót szedtem és pont az együttlét utáni napon kezdődött meg a 7 napos szünet ami után úgy gondoltam, hogy nem szeretném tovább szedni a tablettát. Szeptember óta nem jött meg. Lehet baj, vagy ez csak a tabletta abbahagyása miatt van?
2012. nov. 17. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csinálj egy tesztet, és kiderül.

Bár én esélyesebbnek tartom, hogy a tabletta összezavarta a ciklusodat.

Menj el orvoshoz.

2012. nov. 17. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Szeptember óta nem jött meg és nem csináltál még tesztet? Én biztos nem bírtam volna ki. A lényeg, hogy csinálj egy tesztet az most már biztos kimutatja ha terhes vagy, és irány a doki. Ha negatív akkor is doki, mert akkor a hormonháztartásodba zavart be a tabi.
2012. nov. 17. 22:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem csináltam mivel sok ismerősömnek hónapokig nem jött meg a tabletta abbahagyása után. Gondoltam ez az ok. De ők nem voltak senkivel abbahagyás előtt és most már kezdek parázni. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 17. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Majdnem kizártnak tartom, hogy terhes lennél. Ha így van, ahogy írod, már vagy 3,5 hónapos terhes lennél és azt bizony észrevennéd már, és nem csak a menstruáció kimaradása miatt.

Menj el orvoshoz mindenképpen, hogy vizsgáljon meg.

2012. nov. 17. 23:18
 5/11 anonim válasza:
A fogamzasgatlo hatoanyaga meg 3-4 hetig a szervezetben szokott lenni, szerintem csak a tabletta belezavart a ciklusodba!
2012. nov. 17. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Na ezaz.... ha akkor teherbe estél volna már látványos tüneteid lennének. Szóval szerintem sem vagy terhes. Vagy más tüneteid is vannak? 7 hkm
2012. nov. 18. 03:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Semmilyen tünetem nincsen, de édesanyámnak meg nagymamámnak sem volt. Székrekedésem van, de az csak 2 hete mivel 2 hete fogyókúrázok így gondolom azért. De semmi mást nem vettem észre magamon.
2012. nov. 18. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem értem mi akadályoz meg egy teszt elvégzésében, pár száz forint, minden drogériában és nagyobb boltban kapható. Amúgy szerintem is egyértelmű jelei lennének már ha terhes lennél, minimum az álomkórt már tapasztalnod kellett volna. De ha bizonytalan vagy tesz és megnyugszol.
2012. nov. 18. 10:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Mellfájás vagy mellfeszülés/mellnövekedés akkor is kell hogy legyen ha más tünet nincs.
2012. nov. 18. 19:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Ilyen tüneteim nincsenek. Holnap megyek és veszek egy tesztet! Köszönöm mindenkinek!
2012. nov. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!