Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36,9 a hőm lehetek terhes?

Hédi26 kérdése:

36,9 a hőm lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 07:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
kérdező : nekem is volt ,hogy cisztát találtak de a következő vérzéssel el is múlt! míg konkrétan nem mondja a doki,hogy baj van nem foglalkozz ezzel!!a pco elég összetett betegség!! azt csak vérvétellel lehet megállapítani!
2012. nov. 21. 14:27
 42/68 anonim ***** válasza:
kérdező:jaj ez lemaradt! ne higgy el azért mindent én is azt mondom!! meg ne vegyél mindent a szívedre! én tudom!! én is mindent a szívemre vettem!!
2012. nov. 21. 14:29
 43/68 anonim ***** válasza:
36-os köszi a választ,én is igy vh saccoltam,még az elején vagyunk,és kicsit időnként kapkodom a fejem:) Mára,holnapra nem várom,eslő próbálkozás volt és van is pár tünetem,de lehet,h cs szeretném:) Viszont ha mágis jön akkor próbálkozunk a hőmérős módszerrel.
2012. nov. 21. 14:45
 44/68 anonim ***** válasza:

36:

igen megéri! mert így csak tényleg saccolni lehet! nem éreztél ovu fájdalmat?? meg hő mérésével azért pontosabb!! nekem bevált csak nem lehetek terhes !! sajnos sok okok miatt!de ha méred akkor mutasd meg nekem!! hátha tudok segíteni!

kérdező :: te is mutasd meg majd később a görbédet!!drukkolok nektek!!

2012. nov. 21. 15:20
 45/68 anonim ***** válasza:

sziasztok!! mizus veletek??

kérdező :hogyan alakult mára a hőd??

36: na veled mizus?? remélem nem jött meg!!tesztelni mikor fogsz?

drukkok nektek! már mint mindkettőtöknek! írjatok!!

2012. nov. 22. 09:27
 46/68 anonim ***** válasza:
Nem jött meg tegnap,remélem ma se fog,óránként nézem,izgulok:)
2012. nov. 22. 11:22
 47/68 anonim ***** válasza:

36-os : örülök!! megjön érzésed is van?? vagy csak úgy nézed? érted?? hát nekem is van 1-2 napom bár én nem reménykedek! csak azt remélem nem jön meg hamarabb mert akkor nem tudok 3 napi vérvételre menni!! nem szeretnék 4 napira menni!! mert az lehet nem is jó már!!

drukkolok nektek!!

2012. nov. 22. 11:27
 48/68 A kérdező kommentje:

sziasztok!

nekem csak 27 én kell megjönnie amit nagyon remélek nem fog! a hőm 37 e körül mozog remélem így is marad nagyon bízom benne, de viszont a hasam görcsöl olyan mintha meg akarna jönni

2012. nov. 22. 11:32
 49/68 anonim ***** válasza:
Időnként picit beleszúr,de az a tompa érzés,amit szoktam érezni az nincs,habár az csak 1-2órával előtte jelentkezik,1ébként ma reggel mértem a hőmet,honaljban és 36,8 volt,az alaphőm 36,4. Majd ezután cs pusztán kiváncsiságból megmértem és akkor már az alaphőm volt,de addigra már fel is keltem,járkáltam. Ebből mit szürsz le? És tegnap is,ma is 1 alkalommal hasmenésem volt,olvastam itt,h sok terhes nőnek volt igy,de arra gondolok lehet,h az idegeskedéstől lehetett.
2012. nov. 22. 11:38
 50/68 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettm,teszttel várok talán szombatig,de lehet h holnap csinálok,ha nem birom ki:)
2012. nov. 22. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!