Hédi26 kérdése:
36,9 a hőm lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 07:38
1/68 anonim válasza:
szia! hol tartasz a ciklusba? és mennyi az alaphőd? vagy ez csak egy érték?? vagyis mennyi volt eddig a hőd??görbéd van?
3/68 A kérdező kommentje:
36,4 az alaphőm már 10 napja 36,9 és 37,1 között mozgok!
9 től 13 ig volt peteérésem!körbém még nincs mert csak most kezdtem el a hőmérőzést mert már 3 hónapja nem esek teherbe
2012. nov. 19. 08:11
4/68 A kérdező kommentje:
és az utalhat terhességre hogy ha megnyomom a mellem jön belőle valami vízszerű?
2012. nov. 19. 08:12
5/68 anonim válasza:
nekem is 36,4 az alaphőm! nekem is itt szokott mozogni! mikor éreztél ovu fájdalmat?? mert onnan kellene számolni a 2 hetet!
6/68 anonim válasza:
Ebből eddig annyi derül ki, hogy megvolt az ovulációd.
Hogy van-e baba, azt az elmaradt menstruáció jelzi. A hő ezt annyiban mutatja, hogy a kimaradt vérzés idején sem esik le. Ha már legalább 18 napja van magasan, akkor esélyes a terhesség, de addigra már amúgy is lehet tesztelni...
A mell tünete viszont biztos nem a baba miatt van. Ezzel én elmennék orvoshoz, mert lehet hogy a hormonszintjeid nem teljesen okésak.
7/68 A kérdező kommentje:
én különösebben nem éreztem semmit csak annyit rá vagy 2-3 napra kezdet fájni egy kicsit a hasam meg nyálkás valami jött el tőlem egy kicsit véres mikor megtörültem magam
2012. nov. 19. 08:20
8/68 A kérdező kommentje:
éppen ma vagyok előjegyezve 11 órára már előre félek mit mond
2012. nov. 19. 08:22
9/68 A kérdező kommentje:
és ha terhes vagyok azt már megtudja állapítani most?
2012. nov. 19. 08:25
10/68 anonim válasza:
nem tudja még megállapítani!! 5-6 hetes terhességet lát csak az uh-n!! még nem is késik!! mikor volt az a véres nyák??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!