Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36,9 a hőm lehetek terhes?

Hédi26 kérdése:

36,9 a hőm lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 07:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

és az utalhat terhességre hogy ha megnyomom a mellem jön belőle valami vízszerű?

Ez leginkább hormonproblémára utal!

2012. nov. 19. 16:49
 22/68 anonim ***** válasza:
biztos volt ovud! de tényleg így nem lehet megmondani mikor volt ovud mert pont akkor nem mérted! hát remélem nincs semmi probléma egyikőtöknél sem én nem kívánom senkinek a meddőségi procedúrát ! nagyon hosszú idő!!
2012. nov. 19. 17:04
 23/68 A kérdező kommentje:

már megszünt a tünetem nemjön belőle semmi mért nagyon hosszú te már voltál?

kapunk rögtön időpontot?és mikor lesz belőle eredmény mármint páromnak a vizsgálatából

2012. nov. 19. 18:52
 24/68 anonim ***** válasza:
szia!! mi már júliusba elkezdtük a lombikot! vagyis a kivizsgálásokat! nem riogatni akarlak isten őrizzen de nagyon hosszú a folyamat! mert mi nem magán dokihoz járunk! vagyis még nem kellett semmiért fizetnünk! de ha mindenért fizetni kellett volna azt hiszem felköthetnénk a gatyánkat! na mindegy! ja és nem okoskodni akarok csak leírom nálunk hogyan is volt! elmentünk a párommal az urulógiára ott vettek mintát tőle meg vérvétel volt! de nem találtak nála spermát így átirányítottak az andrólogiára! ott megint sperma adás szinte minden vizsgálatra heteket kellett várni!! na akkor derült ki,hogy nincs spermája! egyáltalán semmi! na jó nagy sokk! aztán genetikára küldtek na ott viszont legalább 2 hónapot vártunk az eredményre! az is vérvétel!! negatív lett az eredmény! most újabb sperma vizsgálat! 2 hét az eredmény! aztán herebiopszia!! konzira is több mint 2 hónapot kell várnunk!! ami fizetős!! 15 ezer forint!
2012. nov. 20. 08:26
 25/68 A kérdező kommentje:

Istenem én teljesen ki vagyok idegileg mink most megvárjuk hogy most esetleg nem e vagyok terhes mert 27 én kellett volna megjönnie!és szerintem ha terhes vagyok akkor még azt nem láthatta uh án!vagy igen?jaj nagyon remélem hogy terhes vagyok!

az a furi hogy nekem soha nem volt ilyen problámám már van egy 4 éves kisfiam ő azt hiszem 2 hónapra meg is lett volt még 2 terhességem ők meg 1 hónapra! de most elváltam a gyereknek az apukájától és lett egy új párom akivel szeretnénk közöset és most meg nem jönn össze ez furi nagyon de lehet az is befolyásolja hogy ő erősen inzulinos nekem meg már volt két kaparásom :-(

2012. nov. 20. 12:15
 26/68 A kérdező kommentje:
most meg még a hőmet se tudom mérni mert fáj a torkom reggel már 37,4 volt a hőm az előtt meg 36,9 ennyit nem hiszem ugorna :(
2012. nov. 20. 12:17
 27/68 anonim ***** válasza:

szia!!

hogy vagy ??mizus veled?

nem értem bocs már meg kellett volna jönnie 27-én(mert az előző írásodba azt írod) vagy most kellene megjönnie 27 -én?? de tuti 12-nál hamarabb volt az ovud!! akkor nem 27-én kellene megjönnie!!akkor 25-én!! nem??vagy én értettem valamit félre??akkor bocs!

2012. nov. 21. 11:58
 28/68 A kérdező kommentje:
13 án volt uvulácium a naptár szerint semmi nincs velem a hőm 36,9 azóta ia meg fáj a hasam mellemből még mindig jön az a valami tegnap már egész fehér volt reménykedem hogy terhes vagyok
2012. nov. 21. 12:04
 29/68 anonim ***** válasza:
hát én nem tudom!!! akkor jó magas az alaphőd!! nem tudod mennyi?? de ovu után szokott ilyen magas lenni a hő!! én is hőmérőztem és tudom!! ha már ilyen magas akkor tuti meg volt !! mikor tesztelsz?? ja a kalkulátor nem ér semmit!! ne annak higgy inkább a hődnek vagy az ovu tesznek!!
2012. nov. 21. 12:11
 30/68 A kérdező kommentje:
hát ha majd nem jön meg múlhétem teszteltem egyet de negatív lett
2012. nov. 21. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!