Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégsem olyan könnyű lányok?

Mégsem olyan könnyű lányok?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy összehozni olyan könnyű egy babát, csak felnevelni nehéz. Én ugy tapasztalom hogy összehozni nehezebb, főleg miközben itt olvasom hogy van aki évekig próbálkozik. Mi fiatalok vagyunk és mégse sikerül. Én kezdem feladni:-(
2009. aug. 12. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne add fel!

A tesómék 10 éve próbálkoznak és még mindig nem adják fel, minden hónapban optimistán néz a másik elé.Már volt egy lombikjuk is, de nem tapadt meg, de nem keseredtek el.Várják a következő szeptemberi beültetést!

Soha-soha ne add fel!

Egy történetet írok le röviden!

Unokatesómnak nem lehet gyereke.Már oroszországban, és több országba jártak jobbnál jobb orvosoknál, és papírja van hogy meddő!Örökbefogadtak egy kislányt úgy 10 éve.Nemrég egyszercsak nem jött meg neki!És láss csodát teherbe esett, pedig számtalan orvos megállapította hogy soha nem lesz saját gyereke.Most 4 hónapos a saját babája!

2009. aug. 12. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?Menjetek el egy erre szakosodott kórházba, ott sokmindent ki tudnak deríteni.Pl itt:

[link]

2009. aug. 12. 19:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát próbálom nem feladni.denem értem. Fiatalok vagyunk, soha nem volt vetélésem, abortuszom, egyszerűen nem jön a baba:-( De szeptemberre van időpontom jános korházba, majd ott kiderül mi a baj:-(
2009. aug. 12. 19:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi bajotok csak már nagyon szeretnétek!

Egyik ismerősömék 10 évig probálkozttak és ha megfogant akkor is mindig egy idő után elment a baba, nagyon szeretek volna így rágörcsöltek nagyon!Örökbe fogattak egy fiút és azóta született két saját gyerekük is!

Ne add fel a ti angyalkátok már ott várakozik és várja mikor bújhat be anyuci pocakjába!!!!!!!!!!

Szerelmeskedjetek és az angyalkátok egykető megérkezik!

Sok sikert!

2009. aug. 12. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ha feladod esélyed sem lesz, hogy babád legyen.

menjetek orvoshoz, az tényleg jó ötlet.

és ha rosszat mondanak sem szabad elkeseredni, mert csodák történnek.

én is hallottam több olyan esetről, hogy rágörcsölnek a babaösszehozásra, nem sikerül, örökbefogadnak, lenyugodnak , és jön a baba.

lehet nektek is kicsit, pihenni kéne, akkor lehet összejönne.

2009. aug. 12. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm 21 évnyi várakozás után született. Szóval mindig van remény.
2009. aug. 12. 22:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a sok biztatást. Hát nagyon reméljük hogy lassan beköltözik a picur:-)
2009. aug. 12. 22:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan add fel. Akkor mindjárt össze fog jönni:-))

Sokaknak nem siekrül, és amint letesznek róla, összejön.

De azért ez még mindig könnyebb, mint felnevelni:-)

14 hós kislány, és 11 hetes pocaklakó anyukája

2009. aug. 14. 16:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van annak aki azt mondja h soha ne add fel! Mindíg akkor jön a "csoda" amikor senki sem számít rá :)! Hidd el, össze fog jönni, és lehet h nem is olyan sokára ;).
2009. aug. 14. 16:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Én sem hitte,igaz,nem voltam kivizsgálva,de az orvosom azt mondta a fiam után,hogy nem reménykedjek,örüljek hogy ő megmaradt.Nem is védekeztünk 10éve már,hisz minek.Aztán egyszer csak hopp.... 7hónapos és kislány és ő a mindenünk,a bátyja is imádja az ő édes húgicáját.
2009. aug. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!