Ennyire leesett a hőm, és mégsem jött meg, miért? Nem is volt még soha ilyen hosszú ciklusom. Nem értem.
Hát így honnan tudná bárki megmondani! Nyilván valami gond van, ha ilyen hosszú a ciklus, nincs pé és meg sem jön.
Bármilyen hormonális gond lehet. Dokihoz kell menni!
Igen, köszi, megyek is dokihoz, csak gondoltam hátha járt már valaki hasonló cipőben, és esetleg tud valamit mondani erre a ciklusra.
Azért köszönöm a választ.
szia
hát ez tényleg ilyen hónap már többedik ilyet olvasom ebben a pár napban hétben, kezet is foghatunk nekem 6 napja késik ha volt is ovum az később ugy hgoy 28 naposak a cilusaim legalábbis eddigi életem folyamán :) ebben a hónapban pont nem szerintem van valami a levegőben!!!vagy nem tudom,itt járnak az UFOk és mindenkit megvuduznak, :) már komolyan nevetek szinte magamon, ja persze a lényeg a teszt negatív, és ma nekem is leesett kicsit a hőm gondoltam na majd ma... de SEMMI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!