Negatív lett de mégsem jön meg, lehet baba?
Figyelt kérdés
Szeptember 19.én volt meg utoljára és most 17.re vártam,de semmi...Csináltam tesztet de negatív lett..semmi jelét nem érzem annak h megakarna jönni...:S2011. okt. 20. 13:00
1/10 anonim válasza:
Nemvárt után legalább 5 nappal tesztelj.
2/10 anonim válasza:
Mikor volt peteérésed? Mert lehet hogy nem a 14. nap körül volt hanem később, ahogy nekem is, és így csúszik a menstruációd is. Nekem 21. napon volt pé-em, 18-19-re nem vártam, nem is jött, és ma világosítottak fel, hogy a pé-től számított 14. napon kéne megjönnie, az nekem meg holnap lesz. Persze én is negatívat teszteltem eddig. Drukkolok, hogy összejöjjön a baba.
3/10 anonim válasza:
Akárcsak én tettem volna fel a kérdést. Még a dátumok is stimmelnek. Én kedden,és ma is teszteltem negatívat.
Hát nem tudom.....
Pedig én rá se vagyok stresszelve,mert van egy 11 hónapos lányunk. Ha most baba lesz,az a "véletlen" műve. De ugyanúgy szerettel várjuk. Ha szombatig nem jön meg, akkor megint tesztelek,aztán meglátjuk.
4/10 A kérdező kommentje:
Jujj..ez félelmetes..Nem a csak a dátumok,de még a kislányok neme és kora is stimmel..Nekünk van egy kislányunk aki 11hónapos de mi szeretnénk neki tesót...nem akarunk nagy kor külömbséget!!!
2011. okt. 21. 09:53
5/10 anonim válasza:
:):) Ez tényleg nem semmi...
Hát ma megjött mensi. Te hogy állsz???
Kis korkülönbséget akarunk mi is, de nagyjából úgy szeretnénk ha két éves lenne a lányom,és akkor érkezne a kistesó. De majd elválik. Évvége felé már biztos elkezdünk a projekten direktbe dolgozni:):)
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig semmi..és semmi jele sincs hogy megjönne...Nem tudom,hétfőig várok utána teszt...Mikor született a kislányod?
2011. okt. 21. 12:51
8/10 A kérdező kommentje:
2010.11.04.
ha megkérdezhetem hol szültél?
2011. okt. 21. 13:17
10/10 A kérdező kommentje:
Mohács..Ismét teszteltem,de negatív lett...de még mindig nem jött meg,..
2011. okt. 25. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!