Harmadik babásoknál van-e tapasztalat a szüléssel kapcsolatban? 8 év telt el a második kisfiam születése óta, lehet nem lesz mégsem olyan könnyű ez a szülés?
Én is a 3. babát várom és nagyon izgulok és félek. Uezek a gondolatok járnak a fejemben. Nekem nagy babám lesz, de a 2. se volt kicsi. Én már csak azt várom, hogy kimondják amikor kibújik, hogy egészséges! Félek a szüléstől is, 2 éve volt az előző, tehát még elég friss az élmény és nem volt rossz élmény az előző kettő sem! Könnyű szülést neked!
37 hetes
Szia!
Én is 8-év után szültem a 3-ik babámat. Az első 3300g, 3800g a harmadik pedig 4150g-os lett. az első 2-napal előbb a második 1-héttel később a harmadik pedig 12-nappal később bújt ki és indítani is kellett. Háát nagyon fájt és nehéz volt egy ekkora babát megszülni mondjuk csak 5-óra volt az egész vajudással együtt.
Most várom a negyediket a 24-héten járok és bevallom őszintén nagyon félek és aggódom pedig ez lesz a negyedik!
Szóval megértelek, kitartást és könnyű szülést kívánok!
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!