Szerintetek a tudatos, egészséges táplálkozás is segíthet abban, hogy a babám mielőbb megfoganjon?
Hát ez tűz és víz válasz kategória.
Ha teljesen egészséges vagy, hormonálisan, szervileg, és a párod is, akkor azt mondom hozzájárulhat, de azért biztos nem fogsz teherbe esni mert salátát eszel hamburger helyett. Természetesen fontos, hisz sok PCO-s társamnak tudatos, egészséges életmódot kellett váltani, de nem mindig sikerül így sem.
Én hat évet vártam a babára, és nem jött, pedig sportolok, és nem eszem túl sűrűn "szemét" kaját. Egy teljesen véletlen vérvételből derült ki hogy probléma van a pajzsmirigyemmel, és később fény derült a PCO-ra is.
Szerintem szükséges egy teljes kivizsgálással kezdened, mert éveket várhatsz hiába, ehetsz bármit, élhetsz bárhogy, ha homokszem került a hormonális gépezetbe, az nem fog magától elmúlni.
Vitamin közül a Folsav,és E vitamin amit ajánlani szoktak, és sok zöldség-gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!