Az édesburgonya kiváló, lassan felszívódó szénhidrátforrás. Én soha nem találok ilyet a hipermarketben, csak piros meg sárga burgonyát. Baj, ha édesburgonya helyett pirosat fogyasztok?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan tulajdonságokkal bír szénhidrátforrás kapcsán?2012. okt. 12. 12:20
1/4 anonim válasza:
Nincsenek benne lektinek, ez jó (nem burgonyaféle).
De ki találta ki azt, hogy lassan felszívódó kiváló szénhidrátforrás? Minden keményítő káros, nincs olyan hogy jó vagy kiváló, legfeljebb nem annyira vészes.
2/4 anonim válasza:
Édesburgonyát lehet pl kapni a tescoban. 900-1000ft kilója. Piros színű az is, de formára teljesen más. És igazából nem is olyan mint a hagyományos burgonya, szerintem ezért nem s helyettesíthető piros burgonyával.
3/4 anonim válasza:
Volt szerencsém megkóstolni az édes burgonyát angliában kb egy hete. Ott csak 1 font körül van kilója az aldiban. Szóval kinézetre teljesen krumpli forma és szín, talán kicsit "gumósabb", viszont belül a színe nyersen sárgadinnyére emlékeztet, megfőzve viszont sötétebb lesz. Olyan, mint a sült tök...Ízre is. Nekem kicsit csalódás volt. :)
4/4 anonim válasza:
Taplalkozasharcmuves ugyanaz a keményítő van a brokkoliban mint az édes burgonyában, vagy esetleg a tested máshogy reagál az édes krumpliban lévő poliszacharidra? Ugyanakkor az édesburgonya paleo kaja, keress utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!