Egészséges táplálkozás gyermek áldásért? Könyv! Hallotatok róla?
Figyelt kérdés
multkor itt volt valaki tök aranyos volt nagyon sok mindent le írt belölle!én el is kzdtem ezeket csinálnimásfél hete:elevit,e-vitamin,folsav,fokhagyma,szódabikarbónás víz,palástfű tea,és tegnap óta iszom a robitussint (+a párom szedi a FER14-et) DE oloyan hasmasom van hogy nem bírok leszállni a wc-röl!már bocsi hogy így írom!de van valaki aki esetleg járt már igy?vagy ez normális mellesleg hatásos mert lett peteérésem!:-)bocsi a hosszú szövegért2010. szept. 7. 09:37
1/14 anonim válasza:
Én írtam be, amit a könyvből olvastam. A Robitussint, én is most fogom kipróbálni. Valószínű az okozza a hasmenést. Ami lehet, hogy nem gond, mivel higítja a nyálkát. Persze, ez a rossz benne, de peteérés után már úgysem kell inni.
2/14 anonim válasza:
Én még a szódabikarbónás öblítést is ki fogom próbálni, hogy tovább éljenek a spermák. Ezt másutt is olvastam, a Czeizel is írta valahol, hogy ilyen öblítést kell csinálni, a lúgosításhoz, mert kedvez a spermáknak, de ott azt olvastam, hogy picit, ha megoldható bent kell tartani a folyadékot.
3/14 anonim válasza:
A palástfüvet, csak peteérés után igyad, előtte en, az a beágyazódást segíti.
5/14 A kérdező kommentje:
én úgy tudom hogy a palástfű tea is a peteérést segíti és ha volt peteérés utánna kell inni a cikafark teát mert az meg ha jól tudom a beágyazódást segíti!amúgy tényleg nagyon rendes tőle hgy ezeket mind le írtad!de ettől a robitussintól ki akadok:-)de én úgy hallottam hogy állitolag az is jó hogy ha úgy iszod meg a szódabikarbónás vízet!szerinted az is hathat?:-/
2010. szept. 7. 10:06
6/14 A kérdező kommentje:
ja meg én a robitussinból azt vettem meg amelyik száraz köhögésre való!nem tudtam melyiket kell meg venni!de gondolom ha szárazköhögésre való akkor annál jobban sgíti ezt a nyálkahártyás dolgot!vagy nem?na mind1 végülis majd max a következő hónapban meg veszem a másikat!
2010. szept. 7. 10:08
7/14 A kérdező kommentje:
bocs hogy ennyit írok:-) de állitólag ha kis csajt akarsz akkor meg 10%-os ecetet kell feloldani 1l vízben és akkor azt kell bent tartani aktus elött fél órával!ne tudom lehet hogy ugyan azt olvastuk:-)
2010. szept. 7. 10:11
8/14 anonim válasza:
Pont fordítva, cickát nem szabad a ciklus 2. felében inni, mert vérbőséget okoz. Azelső felében kell inni a cickafarkat, a 2. felében a palástfüvet. Ha itt rákeresel, vagy rákérdezel, mindenki ezt fogja írni.
A Robitussinnál meg az a lényeg, hogy ne legyen benne antihisztamin.
9/14 A kérdező kommentje:
ha van benne akkor az úgy is úgy van rá írva hogy antihisztamin nem?vagy hogy?ne haragudj de azt nem tudom hogy ez hogy van fel tüntetve!
2010. szept. 7. 10:19
10/14 anonim válasza:
Úgy írta a könyv, hogy a Robitussin az amibe nincs antihisztamin, én még nem vettem, ezért nem tudom, de ha ma megveszem, akkor írok, mert meg fogom kérdezni a gyógyszerészt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!