Egészséges táplálkozás gyermek áldásért? Könyv! Hallotatok róla?
Figyelt kérdés
multkor itt volt valaki tök aranyos volt nagyon sok mindent le írt belölle!én el is kzdtem ezeket csinálnimásfél hete:elevit,e-vitamin,folsav,fokhagyma,szódabikarbónás víz,palástfű tea,és tegnap óta iszom a robitussint (+a párom szedi a FER14-et) DE oloyan hasmasom van hogy nem bírok leszállni a wc-röl!már bocsi hogy így írom!de van valaki aki esetleg járt már igy?vagy ez normális mellesleg hatásos mert lett peteérésem!:-)bocsi a hosszú szövegért2010. szept. 7. 09:37
11/14 A kérdező kommentje:
köszi ne haragudj hogy ennyit írok de akkor most kicsit össze kevertem ezeket a teákat!:-/sokzor már nem nagyon tudom követni hogy mikor mi jön!neked amúgy van már babád?vagy csak most álltatok rá nagyon?mióta próbálkoztok?én kicsit több mint 3 éve de volt másfél hónapja egy spontán vetélésem 6hetsen!:-(
2010. szept. 7. 10:25
12/14 anonim válasza:
Nekem vannak gyermekeim, de nagyok már, most 2 éve van új párom, tőle szeretnék.
Nekem is volt egy eg küretem júniusban, azóta clostit meg duphastont szedek, most lesz a 3. hónapom. Segíti a peteérést.
Én is mindennel próbálkozom. Iszom a gyógyteákat is, szedek vitamint, folsavat, E vitamint.
Most fogom megpróbálni a szódabikarbonát, meg a Robitussint. Kíváncsi vagyok.
13/14 A kérdező kommentje:
a biotékában voltam és nem tudták ott meg mondani hogy mi az az antihisztamin:-/vagy hogy hogyan van fel tüntetve!de ha meg kérdeznéd és meg írnád hogy mi az akkor azt meg köszönném!meg akkor szurkolok neked is hogy mihamarabb sikerüljön!
2010. szept. 7. 18:12
14/14 anonim válasza:
robitussin expectorans a neve, csak az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!