Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom meddő (F), milyen...

A párom meddő (F), milyen vitaminokat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyünk meddőségi központba a párommal, sajnos nem jött össze a baba már elég rég óta! Velem minden rendben van, neki viszont kevés katonája van, 4M.

Szeretnénk egy kicsit vitaminokkal felturózni a lombik előtt. Mit tudnátok ajánlani? Volt aki hasonló helyzetben szerencsés lett vitamoktól vagy gyógyszerektől?

Előre is köszönöm! :-)

2012. okt. 22. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek éppen a határon volt a spermiumszáma és neki is a FER 14-et mondtja a doki. De mivel drága volt ezért ő az E vitamint szedte.
2012. okt. 22. 14:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Az hasznàlt?
2012. okt. 22. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Az E vitamin is jó de tényleg a Fer14 a legjobb kicsit drága de nagyon megéri sok sikert egyébként ez egy férfi vitamin olyan jellegű mint nekünk nőknek a magzatvédő
2012. okt. 22. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
az előző voltam még egy kérdés az kiderült, hogy miért ilyen kevés mert ennek is oka van pl. hereviszér tágulat mert akkor azt még műteni kell és csak utána a vitamin
2012. okt. 22. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Lehetőség szerint vitaminokat ,gyógynövényeket válasszatok, ne gyógyszereket káros mellékhatásokkal. Az anyukának is érdemes feltölteni a szervezetét vitaminokkal, kiüríteni a méreganyagokat. A magyarországi talajokban sajnos kevés a szelén és ez spermaszám problémát okoz. A spermaszám növelésben is segítenek a Macca növényt és egyéb gyógynövényeket valamint az L- Arginint és antioxidáns gyógynövényeket tartalmazó termékek. Sok jó tapasztalat van velük.Ha érdekelnek a részletek, akkor szívesen elküldöm emailben. Számos esetben már segítettek.
2012. okt. 22. 15:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Idáig annyit tudunk, hogy gyermekkori mumsz okozta... még várunk pár vizsgálatot! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Az utolsó kedves válaszolónak küldtem privit!

Köszönjük a sok segítséget!!!

2012. okt. 22. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lombik a megoldás nálatok is, ahhoz nem kell turbó. A bunkókkal meg ne foglalkozz.
2012. okt. 25. 21:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom velük! :-) Mondták, hogy próbáljunk minél egészségesebbek lenni, úgyhogy nem baj ha "turbózunk" :-) Köszönöm szépen a válaszod! :-)
2012. okt. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!