Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen vitaminokat ajánlotok,...

Milyen vitaminokat ajánlotok, hogy sok és egészséges tejem legyen?

Figyelt kérdés
Most 19 hetes vagyok, nemrég kezdett el váladékozni a mellem, azt szeretném, hogy majd normális mennyiségű egészséges tejem legyen. Most szedek Femibiont, magnéziumot, vas, kálcium pezsgőtablettát iszom, sok zöldséget, gyümölcsöt, egészséges ételeket eszek.

2012. júl. 25. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

19 hetes terhesen mindent kizárólag orvosi utasításra vagy orvosi jóváhagyással lehet szedni. Felesleges saját szakálladra összevissza inni pezsgőtablettákat. Attól, hogy recept nélkül adják, még gyógyszer, és nem biztos, hogy alkalmas terhesség alatti szedésre, főleg nem halmozásra.

Szoptatáskor majd iszol tejszaporító teát. MAJD, és nem most.

2012. júl. 25. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek kellenek, kevés a véremben a vérvétel szerint (só, vas)
2012. júl. 25. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lesz akkor magától lesz , ha nem akkor nem nem fog összedőlni a világ. Én az első lányomnál szedtem a babavédő vitamint , és többet ártottam , mint használtam , hisz ettől csak nőnek a babák és a lányom 4500grammal született és azt mondta a doki ez az én hibám , és 2 hétig korházba voltam vele mert nagyon nehezen vette a levegőt. A másodiknál már nem szedtem így ő csak 3200 grammal született és egészséges.
2012. júl. 25. 14:23
 4/6 xStefix ***** válasza:
100%

Szerintem ne ilyesmikben gondolkozz - hanem mondjuk olvass utána, hogy a VALÓSÁGBAN mitől is függ a szoptatás sikere... pl. itt:

[link]

2012. júl. 25. 15:28
 5/6 Gyönyörűséges ***** válasza:

A terhesvitamin témát cáfolom, mert az elevit mellett 3000 grammal született a lányom... nem tudom mi az igazság abban, hogy terhes vitamin=nagy baba :/

A Cacium Sandoz pezsgőtablettában aszpartam van, mint köztudott sem várandósnak sem senkinek nem hasznos ez a kiegészítő...rákkeltő. Nézd meg a te pezsgőtablettád összetevőit.

A tej majd szülés után indul meg, addig nem tudod ezt befolyásolni.

A kis pocaklakóra koncentrálj most, a tejjel még ráérsz, hidd el :)

Jó egészséget!!!

2012. júl. 26. 06:53
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Ha érdekel valakit, én egy ajurvédikus gyogynövényt szedtem, és nagyon bevált! Ha kell megadom ahol vettem!
2013. jún. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!