A párom meddő (F), milyen vitaminokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyünk meddőségi központba a párommal, sajnos nem jött össze a baba már elég rég óta! Velem minden rendben van, neki viszont kevés katonája van, 4M.
Szeretnénk egy kicsit vitaminokkal felturózni a lombik előtt. Mit tudnátok ajánlani? Volt aki hasonló helyzetben szerencsés lett vitamoktól vagy gyógyszerektől?
Előre is köszönöm! :-)
2012. okt. 22. 11:08
1/18 anonim válasza:
FER14. 2 hónap alatt összejött nálunk a baba, ahogy elkezdet szedni a párom. Neki 2 millió ivarsejtje volt.
2/18 A kérdező kommentje:
Az szuper! Köszönjük! :-) Gratulálunk a babához, és jó egészséget!
2012. okt. 22. 11:18
3/18 anonim válasza:
termékeny nőt kell választani. a pótszerek nem segítenek, nem természetesek. nem szabad a természettel packázni.
4/18 A kérdező kommentje:
Mégegy kérdés! Ti orvos kezelése által szedtétek, vagy csak "önszorgalomból" ? :-)
2012. okt. 22. 11:21
6/18 A kérdező kommentje:
És aki beteg, az haljon meg egyedül? Ilyen a szerelem...
2012. okt. 22. 11:22
7/18 anonim válasza:
37%,hogy te mekkora bunkó vagy már bocsi! Ha 2 ember szereti egymást,minden akadályon túl jutnak és mindent meg tesznek azért,hogy sikerüljön! Kedves kérdező,próbáljátok meg azt amit az első kommentelő írt,ha nekik sikerült nektek is sikerülhet! És figyelembe se vedd az ilyen tapintatlan embereket mint a 37% os!
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességet! :-) Én is így gondolom! Ha nem jönne össze soha, akkor is vele maradnék, hiszen nagyon szeretem. És vele terveztem az egész életem! Sokszor mondta, hogy nem akar az anyaságtól megfosztani, de ez is vele lenne kerek! Mégegyszer köszönöm, mindent megpróbálunk!
2012. okt. 22. 11:32
9/18 anonim válasza:
1. vagyok: orvos javaslatára kezdte el szedni, a keletinél voltunk andrológusnál. Azóta már a 2. gyerekünk is 2 éves, nála már nem kellett szednie semmit, összejött azonnal:)
Sok sikert!!
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük, és gratula! :-)
2012. okt. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!