Miért lehet az embereket ennyire átvágni? Magzatvédő vitaminok.
Figyelt kérdés
Nem kéne magzatvédő vitaminokat szedni, ez tévhit, hogy csupa jó és csodás dolgokat művel, mégis sokan szedik- de miért?!2012. okt. 19. 14:36
11/16 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el kedves kérdező, már ne is haragudj!
Ezt ő sohasem mondaná.
13/16 anonim válasza:
remélem jól másoltam be!Csak hogy eloszlassuk a tévhiteket!dr. Czeizel Endre szerint FONTOS A MAGZATVÉDŐ VITAMINOK SZEDÉSE!!De mindnenki dönntse el maga!
14/16 A kérdező kommentje:
hát pedig komolyan, nekem Ő ezt mondta...
2012. okt. 21. 21:43
15/16 anonim válasza:
7-es vagyok. Nem tudom bárki megnézte-e a linket, de nekem eléggé úgy tűnik hogy itt még jónak tartja a magzatvédő vitaminokat. Egyébként meg ha terhes leszel, hulla fáradnak érzed magad, semmi energiád, nem tudsz kajára ránézni, mert rögtön rohannod kell a klotyóra, akkor mit szednél ha nem terhes vitamint??? Ha nem szedsz semmit, teljesen legyengülsz mert a baba mindent elvesz, összeszedsz mindenféle betegséget mert le van gyengülve az immunrendszered. Naná hogy szeded a vitamint. Attól legalább nem hánysz vagy nincs hányingered és pótolod azt amit étellel nem feltétlenül tudsz bevinni.
16/16 anonim válasza:
Ha van rossz oldala is a magzatvédő vitaminnak, én akkor is azt mondom: inkább szülessen óriásbabám, és hízzak el csúnyán, minthogy nyitottgerinces vagy alultáplált gyereket szüljek.. Nem beszélve arról, hogy életemben nem tudtam 5 tányér brokkolit vagy spenótot megenni naponta, hogy meglegyen a napi folsav/folát bevitel.
De gondolom izgalmas dolog meghökkentő dolgokat kérdezni, mert arra sokan válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!