Milyen magzatvédő vitaminok vannak most forgalomban?
csak egy felsorolás kéne nekem. aki amit ismer, kérem, írja be a nevét.
köszönöm
köszönöm.
én írtam ki a korábbi femibionos kérdést. azt ajánlotta az orvosom, de hátast dobtam az árától. ezért most próbálok mást keresni.
EUROVIT!!!!
az ára a legkedvezőbb és ugyanúgy van benne halolaj (flancosabban omega 3 zsírsav) mint a Femibionban, csak a femibion 5400 egy hónapra, az eurovit 1200. És nem csinál extra éhséget és székrekedést mint annno nekem az Elevit.
Szedtem Elevitet, Femibiot, de az első babával anno Euroviteztem és ennél is maradok. Ja, hipp natalt is próbáltam, a sok vas miatt nem ment a nagydolog és az íze sem túl jó...
Én LadeeVit-et szedek. A nőgyógyászom ajánlotta. Utánanéztem a forgalomban lévő vitaminoknak, hasonlítgattam, és szerintem a legjobb összetevők terén.
Mellékhatásokról nem tudok beszámolni.
Én is az Eurovit-et szedek és árban is jó!
A Gravidától hányok!A Femibion drága, az Elevittől az előző terhességnél sokat híztam.De ez bevált.
Magyarországon forgalomban lévő vitaminok kismamáknak [szerkesztés]
Centrum Materna A-tól Z-ig filmtabletta [1]
Elevit Pronatal filmtabletta [2]
Eurovit kismama étrendkiegészítő kapszula [3]
Femibion 800 folsav+metafolin tabletta (várandós anyukáknak a terhesség 12. hetéig) [4]
Femibion 400 folsav+metafolin+DHA tabletta (a terhesség 13. hetétől a szoptatás végéig)[5]
Folsav 200 tabletta
Gravida filmtabletta [6]
Pregnavit kapszula [7]
HIPP Natal
az utolsónak:
+
LadeeVit
Hipp Natal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!