Hány hetes korig szedtétek a magzatvédő vitamint? 30hetese vagyok és lehet, hogy abba kéne hagynom nehogy túl nagy bab legyen
Én végig fogom szedni, sőt még szoptatás alatt is, bár akkor már csak kétnaponta majd. Nem akarom, hogy így az utolsó hetekben ne jusson a babám elegendő mennyiségű vitaminhoz, ilyenkor híznak a legtöbbet. Inkább legyen nagy baba, mint két kilós, én így vagyok vele.
37 hetes kismama
Én most kb. kétnaponta szedem már, mert egyrészt húzós az ára, másrészt meg nagyon rossz gyógyszer és vitamin szedő vagyok, állandóan elfelejtem, hogy be kéne venni.
Amúgy ha nem lennék ilyen felejtős, akkor én végigszedném. Szerintem inkább genetikának, minthogy egy vitaminnak köszönhető hogy mekkora baba születik.
En vegig szedtem, illetve meg utana sem hagytam abba, mert maradt vagy 2 havi adag, illetve kitalaltuk, hogy hamar szeretnenk kistesot (csupan 5 honapig nem voltam terhes a ket gyerek kozott). Amugy is szedtem volna multivitamint, igy nem valtottam, hanem terhesvitamint szedtem.
Nalunk ebbol nem volt semmi gond, nem lettek orias babaink, 3700 es 3100 grammal szulettek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!