Igaz hogy az Elevit magzatvédő vitamintól túl nagyra nőnek a babák?
Ez egy jó kis tévhit szerintem.
Én végig szedtem, és egy 3 kilós babám született a 41. héten.
Nagymamám 60 évvel ezelőtt nem szedett terhesvitamint, hisze nem is volt még akkor, anyukám mégis 5,7 kilóval született. :)
Ez genetikai kérdés szerintem, és nem a vitamintól függ mekkora lesz a babád.
Nem hinném, hogy ettől függ.
Bár én nem szedem. Nekem a dokim is azt mondta,hogy normális táplálkozom, viszek be elég vitamint, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, akkor nem kell!
Nem igaz, szedd nyugodtan legalább majd a 12. hétig.
Sok sikert nektek!
Nem tudom hogy valóban igaz e, én anno csak hetente 1-et szedtem be, de nem is lett nagy a babám! Viszont volt egy nő akinek mondta ott egy csecsemős főnővér, hogy anyuka, nem vitte kicsit túlzásba a vitaminozást?, mert majdnem 5 kiló lett a baba!
Én is inkább a természetes vitaminok híve voltam/vagyok! A téli időszakban jobban kell szedni ilyesmit mint nyáron, amikor sok friss zöldség és gyümöls van!
Nem hiszem! Az elsővel 20-25 (a végén már nem mértem) kilót híztam, a baba 3700 g volt, minden nap szedtem végig.
Most csak az első 12 hétben szedtem Gravidát, még nem született meg, de már a múlt héten 4 kilóra becsülték...
a hízás is ugyanannyi.... Szóval én vagyok az élő példa, hogy ez nem ezen múlik. Remélem vitamin hiányos sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!