Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megjött a vérzésem, de még...

Ma megjött a vérzésem, de még mindig tüneteim vannak! :/ Ez tényleg terhesség lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy ahogy fentebb is írtam,ma jött meg,de még mindig megvannak a terhes tünetek,ugyanúgy hányinger,stb. ..Fogalmam sincs,hogy mi állhat a háttérben konkrétan-most tényleg terhes lehetek,vagy valami más,amiről még énsem tudok??!!Pl:.Tegnap este is ugyanúgy megvolt az egyik terhes tünet,a hányinger,'még fel is kellett ülnöm az ágyon,olyan rossz volt,a párom még meg is kérdezte,hogy mi a baj'!..És csak azok válaszoljanak már erre a kérdésemre,akiknek tényleg fogalmuk lehet róla,hogy mitől lehet,hogy most tényleg terhesség,vagy valami más,vagy aki volt már ugyanilyen cipőben,és azt is szeretném tudni,hogy ha valaki volt már ugyanígy,az terhes volt-e,vagy sem!:D Am a jövőhéten megyek egy másik nőgyógyászhoz,akit a barátnőm javasolt,Szilvási Dr.úrhoz,mert az jobb orvos,mint az enyém,de nem bírok jövőhét szerdáig várni,mert most szabin van,addig valamit mondjon valaki!!A múlt héten pedig valamelyik nap szinte egész nap szédültem,meg a melleim tapintásra érzékenyek voltak,és ilyen nem volt még!Amúgy egészséges életmódot élek,mondhatjuk,eszem rendesen,főtt ételt is,nem dohányzom,nem fogyasztom alkoholt,nem drogozom,kávét azt iszok,de egy nap csak egyet,nem cigarettázom,úgyhogy a hányingert az egészségügyre nem lehet fogni,ha pl.:valaki erre gondolna,hogy azért van pl.a hányinger.Más betegségemről,pl:.máj,-epe,-gyomorbajokról sem tudok,bár azt hamar megtudná az ember.Úgyhogy szerintem ez is kizárva!A válaszokat előre is köszönöm!
2012. okt. 18. 14:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Hát már miért lenne ez kamuszagu dolog?Nem kamu,ez igaz!

Nem tudom,lehet van valami előzmény,amiről lemaradtál!.. :)

2012. okt. 19. 14:59
 22/30 A kérdező kommentje:

Egyre több mindenkinek gyanús,de már nekem is gyanús,hogy már két ember se hiszi el,de nem írom le mégegyszer,olvasd el,amit az előzőnek írtam ! :)

Hát akkor valóban eddig kétszer jött meg.

A múltkor voltam nagyanyámnál,aki 80éves,(akinek 8 gyereke született,de az előző négy meghalt,aztán született még 4,amiben anyám is benne van :) ),és ő azt mondta,hogy mikor ő terhes volt,3x is megjött neki,úgyhogy ennyit a havi vérzésről! ;p

És hallottam olyat is,aki végigvérzi az egész terhességét,v.félidőig megjön neki,-de van olyan,igaz k*rva ritka ! :D

Hát van ilyen,jogom van a tesztet is az Uram orra alá dugni,mert jogy van neki is hozzá,hisz csak ő az apja a babámnak !!!

Igaz,köszönöm a gratulációt!

Mondta ezt is a doki,és attól lehet meg még mindig a vérzésem,mert "a szervezetem emlékszik rá,és az emberi agy hihetetlen dolgokra képes"-a dokim csak ennyit mondott!

2012. okt. 19. 15:07
 23/30 A kérdező kommentje:

Jah,és még leírom a mai élményemet!:Ma ültem a gép előtt,és bal oldalt lent éreztem mozogni a babámat,de ez már erősebb "remegésszerű" érzés volt,és remélem,hogy már egyre erősebb lesz ez az érzés,(és már azt is várom,hogy rúgjon nagyokat az én kis focistám)nagyon jó volt!

Ma délután pedig muszály voltam elmenni magamnak venni egy táblacsokit,mert annyira megkívánta a picuri,be is faltam mindet! :)

2012. okt. 19. 15:10
 24/30 betta55 ***** válasza:
Akkor bocsi,és mindenjòt kívânok nektek! :-)
2012. okt. 19. 15:12
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem baj,köszi!!
2012. okt. 19. 15:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Na az tuti nem a babát érezted, max. a beleid!!

10 hetes magzatot lehetetlen érezni pláne, hogy 1. terhesség.

2012. okt. 19. 18:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Hogy mondtad el tegnap este a párodnak, ha ma tudtad meg???

Szerintem kamu, de ha mégis igaz, akkor gratula...

Ja, és még nem a babát érezted.

2012. okt. 19. 19:21
 28/30 anonim ***** válasza:
10 hetesen nem a babád érzed.... majd olyan 16-18. hét környékétől már lehet, ha szerencséd van, de van aki csak 20-21 hetesen kezdi érezni.
2012. okt. 19. 20:39
 29/30 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezek szerint mégsem biztos az a terhesség :D

2012. okt. 25. 10:39
 30/30 anonim ***** válasza:
90%
En mar az elejen megmondtam hogy kamu, nagyon santitott a sztori, meg eleg butacska ostoba csajnak tunt a kerdezo, ami most be is bizonyosodott. Csak tudnam mire jo ez neked, engem nem erdekel hogy hazudsz nekunk, meg mindekinek aki tenyleg segito szandekkal volt feled, de magadat is becsapod es amitod ezaltal, csak neked lesz rosszabb. En a helyedben felkeresnek egy pszichologust!
2012. okt. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!