Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megjött a vérzésem, de még...

Ma megjött a vérzésem, de még mindig tüneteim vannak! :/ Ez tényleg terhesség lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy ahogy fentebb is írtam,ma jött meg,de még mindig megvannak a terhes tünetek,ugyanúgy hányinger,stb. ..Fogalmam sincs,hogy mi állhat a háttérben konkrétan-most tényleg terhes lehetek,vagy valami más,amiről még énsem tudok??!!Pl:.Tegnap este is ugyanúgy megvolt az egyik terhes tünet,a hányinger,'még fel is kellett ülnöm az ágyon,olyan rossz volt,a párom még meg is kérdezte,hogy mi a baj'!..És csak azok válaszoljanak már erre a kérdésemre,akiknek tényleg fogalmuk lehet róla,hogy mitől lehet,hogy most tényleg terhesség,vagy valami más,vagy aki volt már ugyanilyen cipőben,és azt is szeretném tudni,hogy ha valaki volt már ugyanígy,az terhes volt-e,vagy sem!:D Am a jövőhéten megyek egy másik nőgyógyászhoz,akit a barátnőm javasolt,Szilvási Dr.úrhoz,mert az jobb orvos,mint az enyém,de nem bírok jövőhét szerdáig várni,mert most szabin van,addig valamit mondjon valaki!!A múlt héten pedig valamelyik nap szinte egész nap szédültem,meg a melleim tapintásra érzékenyek voltak,és ilyen nem volt még!Amúgy egészséges életmódot élek,mondhatjuk,eszem rendesen,főtt ételt is,nem dohányzom,nem fogyasztom alkoholt,nem drogozom,kávét azt iszok,de egy nap csak egyet,nem cigarettázom,úgyhogy a hányingert az egészségügyre nem lehet fogni,ha pl.:valaki erre gondolna,hogy azért van pl.a hányinger.Más betegségemről,pl:.máj,-epe,-gyomorbajokról sem tudok,bár azt hamar megtudná az ember.Úgyhogy szerintem ez is kizárva!A válaszokat előre is köszönöm!
2012. okt. 18. 14:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Az nem jutott eszedbe, hogy elmenj és vegyél egy 500Ft-os terhességi tesztet???

Itt senki sem lát bele a méhedbe!

2012. okt. 18. 14:25
 2/30 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig bocsi, meg az előző kérdésedet se,

..

miért nem tesztelsz egyet?

reggeli első vizeletből próbáld meg holnap, és ha pozitív akkor baba van, ha negatív akkor nincs baba.

10- es érzékenységűvel próbálkozz !

valakinek terhesség alatt is megjön..

37 hetes kismama

2012. okt. 18. 14:25
 3/30 A kérdező kommentje:

Igen,szerintem most veszek egy tesztet,egy olyan 10-es érzékenységűt,már kíváncsi vagyok!

Bár délután van,remélem ez a tesztet nem folyásolja be,hogy nem reggeli vizeletből fogom csinálni!! :D

2012. okt. 18. 14:28
 4/30 anonim ***** válasza:

ha reggel óta nem pisiltél akkor mutathat jó eredményt.

2db tesztet vegyél, egyet mostanra ha negatív lenne

egyet meg reggelre mert az még lehet pozitív!

majd írd már meg mi lett!!!

2012. okt. 18. 14:33
 5/30 A kérdező kommentje:

A barátnőmnek aki az új nőgyógyászt javasolta,neki délután lett egy erős pozi tesztje,ő azt mondta,hogy mind1,hogy melyik napszakban csinálja az ember,de ha délután,akkor ahhoz a legérzékenyebb teszttel csináljam,azt mondta!De nekem mind1,csinálhatom felőlem holnap reggel is,de már nagyon kíváncsi vagyok,és izgulok!

Legszívesebben már ma délután megcsinálnám!!

2012. okt. 18. 14:35
 6/30 A kérdező kommentje:
Jó,veszek kettőt akkor,és holnap megírom mi lett!
2012. okt. 18. 14:36
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
A hányingert nem is lehet az egészségügyre fogni.
2012. okt. 18. 14:38
 8/30 A kérdező kommentje:
Hát nem!
2012. okt. 18. 14:50
 9/30 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy most vetélsz el???
2012. okt. 18. 15:38
 10/30 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?De miért vetélnék el??Ezt magyarázza el nekem kérm!!
2012. okt. 18. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!