Mit mondanak, a has formája milyen ha lány és milyen ha fiú?
Figyelt kérdés
Van itt olyan,aki nagyon pattanásos lett terhesség alatt és lánya született?2012. okt. 18. 11:40
1/7 anonim válasza:
Figyelj, ezek csak babonák, nem szabad hinni bennük, annak semmi köze hogy milyen a hasad vagy hogy pattanásos vagy-e! Nem ettöl függ a baba neme! Majd a doki megmondja!
2/7 anonim válasza:
rettentő pattanásos lettem és lányom lesz :) a pocakra meg azt mondják hogy ha gömbölyű akkor kislány, ha csúcsosabb akkor fiú! de persze ezek csak babonák :)
3/7 anonim válasza:
amugy nekem tele a hátam pattanással és fiam lesz szóval ennyit a babonákról!
4/7 anonim válasza:
28. hétig gömbölyű volt, azóta hosszúkás és inkább csúcsos. Lányom lesz, tegnap is láttuk, nem váltott nemet.
5/7 anonim válasza:
nekem tipikus csúcsos "fius" hasam van mégis kislányom lesz, csak babona
6/7 anonim válasza:
Ez babona, mind a két terhességemnél csúcsos volt a hasam és van egy kislányom és egy kisfiam.
7/7 anonim válasza:
Babonák igen de én is nézegettem hogy mikor fiú mikor lány! Nekem gömbölyű a hasam és inkább farra híztam erre azt mondtak lány lesz! Imádom a savanyút és nem is kívánok mást jóformán csak azt ami savanyú erre azt mondtak fiú lesz! Aztán elmentem orvoshoz és közölte kisfiam lesz! Szóval van ami bejön van ami nem de ezért babona! Üdv 21hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!