4d uh-on fiut mondanak, s mégis lány lett. Volt már igy valaki? többi lent.
Figyelt kérdés
második babám várom. 25hetesen voltunk 4d-n ahol a doki bizonytalanság nélkül mondta h kisfiút várok.
29hetesen mentem a kötelező uh-ra, s kiváncsiságbol megkérdeztem az orvost, h milyen nemű a baba. s ő meg azt mondta h nem tudja biztosra mondani, mert eléggé takarja magát, de ha mondnai kell valamit ő lányt mond.
tudom a 4d-n pontosabban látszik, de volt már igy valaki hogy tévedtek? szerintetek? ha megyek 36hetesen, ujra rákérdezek majd:)
2011. dec. 15. 21:27
1/3 anonim válasza:
szia pont így voltam 18 hetesen azt mondták fiú aztán 24. héten voltunk 4d-n ott azt mondták nem látszik mert takarja, aztán a sima 32.hetin megint azt mondták, hogy nem látszik rendesen de inkább lány. Na aztán elmentem 36 hetesen 4D re mikor elmeséltem az ottani szonográfusnak a sztorit rögtön felajánlotta, ha most ő sem tudja biztosra mondani akkor kapok egy ingyen uh-t hogy kiderítsük. De aztán ott már szépen mutatta a kukacát és tökös is lett. Ő végig arcal és hassal a méhlepénybe volt fordulva még 4D s arcképet se lehetett róla csinálni.
2/3 anonim válasza:
Barátnőmnek sehol nem tudták megmondani biztosra, csak 4D-n.
2d-n mindig bizonytalanok voltak, eltakarta magát a kisfiú, viszont 4d addig nézte és piszkálta a doki, míg meg nem mutatta magát.
3/3 anonim válasza:
Egy ismerősömnek végig azt mondták, lány, aztán szülés után kiderült, hogy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!