Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyi idős babás és, hogy...

Ki mennyi idős babás és, hogy van ki lakik odabent, hol fog megszületni, és milyen érzések vannak bennetek?

Figyelt kérdés

Jó lenne beszélgetni ..:)

31hkm/kisfiúval a pociban :))

2012. okt. 18. 13:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia. Én 29 hetes kisfiús vagyok. Mikorra vagytok kiírva? Mi jan. 2-re, de lehet, hogy előbb fog jönni, mert elkezdtem görcsölgetni elég sokat és rövidül a méhszájam, úgyhogy aktív pihenésre vagyok ítélve. Én is szívesen tartanám olyannal a kapcsolatot, akik kb. úgy állnak mint mi. Hol fogsz szülni? Mi félig Bp.-en, félig Miskolcon vagyunk, de Miskolcon fogunk szülni.
2012. okt. 18. 13:28
 2/24 anonim ***** válasza:
Szia! 36 hetesek vagyunk, kislány pocaklakóval, Kisvárdán fogok szülni. Méhnyak rövidült, méhszáj 1100-as, 32. héten kórházba kerültem koraszülés veszélye miatt. Azóta is ágynyugalom, kímélet. Egyre többet görcsölök, sokat keményedek, már fáj mindenem, főleg, ha a picikém is mozog odabenn. Olyanokat rúg már, hogy sokszor nagyon fáj, alul is feszít nagyon, szegénykém már nem fér benn. Már minden össze van készítve, bármikor jöhet. Mi készen állunk a fogadására! :)
2012. okt. 18. 13:36
 3/24 anonim ***** válasza:

Szia! 33 hetes vagyok , kislánnyal a pocakban. December 4.-re vagyunk kiírva. Helyileg Tatabányán vagyunk. Kicsit türelmetlen vagyok, mennék már szülni.:) Lelkileg azt hiszem felkészültem arra hogy nagyon fog fájni. Mostanában inkább csak azon aggódom, hogy minden rendben legyen a szülés alatt és egészséges legyen a babánk.

üdv.

2012. okt. 18. 13:58
 4/24 anonim ***** válasza:

Dec. 9-re vagyok kiírva, de tuti előbb jön a baba. Hatalmas nagy a hasam, mérete is nagyobb. Kisfiú.

Bp.

Méhszájam a 25. héttől 3100. Ma is annyi volt.

Diétáznom kell, ami só és folyadékmegvonást jelen, édességet ehetek. Hm. érdekes. Hallottatok már ilyet?

2012. okt. 18. 14:45
 5/24 kittycica1987 ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én pont ma voltam 30 hetes ultrahangon. 32+4 napot írtak a papíromra. Azt mondták 1290 g a kisfiúnk :) Nagyon öülök neki, hogy láttam újra a képeken. Apa is nagyon lelkes. Csak az a helyzet, hogy nem fordult még meg a babóca :( 3 hét múlva megyek újra, remélem addigra már a pici buksija lesz lefelé. Én budapesten fogok szülni, elvileg jan.9-én, de azt mondták az ultrahangosok, hogy szerintük inkább december :)
2012. okt. 18. 14:49
 6/24 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Sziasztok!Én 32 hetes vagyok és kislányt várok:-) Jólérzem magam csak lennék már a végefelé.Zalában fogok szülni.Cukros lettem,meg mindíg találnak bennem valami bacit..Már mindent megvettünk,tegnap kimostam és kivasaltam,lassan elkészül a kórházi cuccom is.Lehet korai még,de veszélyeztetett vagyok és inkább időben összekészítem.Könnyű szülést mindenkinek és sok egézséget! :-)
2012. okt. 18. 14:54
 7/24 anonim ***** válasza:
sziasztok. mi is 32 hetesek vagyunk a kisfiammal. Szegeden fogok szülni. nagyon várom már, hogy látthassam. dec. 8-ra vagyok kiírva, nekem is hatalmas a pocakom és már nagyon nehéz... de még így is azt mondom hogy inkább később szülessen meg, mint előbb.
2012. okt. 18. 15:41
 8/24 kittycica1987 ***** válasza:
Bocsi 5-ös vagyok 29+4-et írtak a papírra :)
2012. okt. 18. 16:23
 9/24 anonim ***** válasza:
34+5hetesek vagyunk,Budapesten fogok szülni,nekem is kisfiam lesz,azt is akartam már tini korom óta:) A szüléstől meg már félek,néztem éjszaka is a fem3-on mutattak szüléseket... Mikor belegondolok mindíg azt gondolom,hogy nem fáj az annyira,de mikor ilyeneket látok,beszarok.(Egyik kedves válaszadó,Egyébként én is miskolcon születtem,anyukámék is miskolchoz 15km-re laknak:)
2012. okt. 18. 16:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is Január 2.-re vagyok kiírva mint az első hozzászóló, tehát 29 hetes vagyok. Kislány lakik odabent, ha minden igaz, és első baba lesz. Nagyon várom már hogy megszülessen, és a párom is. Eddig nincs gond a terhességemmel, minden rendben van. Könnyű szülést mindenkinek. Ja, és csak az én dokimnál 4-en vagyunk kiírva Január 2.-re úgyhogy, úgy látom nagyon népszerű időpont.
2012. okt. 18. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!