Szerintetek miért nem akar még megszületni a kisbabám? 40+4 hetes vagyok.
Tegnap este kb. 10 percenként keményedett a pocim, mellé enyhe görcs, nem fájt, csak kellemetlen volt, úgyhogy elaludtam. Reggelre semmi, és most sem.
Már annyira elvagyok keseredve és nagyon várom.
40+3-on nekem kb. fél órán keresztül 3-4 alkalommal keményedett, aztán semmi. 40+4-en délre mentem nst-re, meg is vizsgáltak, és semmi, zárt megtartott méhszáj, nulla fájás.
Délután 4-kor kezdődtek a fájások, 7-kor mentünk be a kórházba, 1/2 8-kor elment a magzatvíz, és 10-re meglett a fiam.
Úgyhogy ne add fel, akár még ma is kibújhat:) Könnyű szülést, és sok boldogságot!
Tudom, ilyenkor a legnehezebb, de tarts ki, max. néhány nap és a karodban lesz! Ő tudja, mikor szeretne megszületni, hagyni kell (ha amúgy rendben van vele minden) hogy maga határozza meg a percet, amikor e világra útnak indul. A jóslófájásoknak örülj, annál könnyebb lesz a szülés, mert a jóslók hatására még kissé ki is nyílhatsz - nálam így volt.
Kitartás, mindjárt babázol, talán még ma vagy holnap! Szép szülést neked!
Hát azt nem lehet megmondani, hogy miért nem akar még megszületni a babád :-)
A 3. csemetém 41+4 hetesen született. Reggel még semmi jele nem volt, a doki haza is engedett. akkor már naponta jártam ctg-re. Éjjel meg mehettünk vissza, és pikk-pakk meglett a kisasszony.
Tudom, hogy nehéz már ilyenkor a várakozás, de gondolj arra, hogy minden gyerek kibújik egyszer.
Köszönöm a nyugtatásokat. Már nagyon türelmetlen vagyok. Minden apró jelre figyelek, és annyira lassan telik az idő...
Ma este megyünk megint ctg-re, de már nem is reménykedek hogy ott esetleg lát valami arra utaló jelet hogy szülök, mert gondolom azt érezném. Nagyon nem szeretnék úgy szülni hogy indítják, úgyhogy remélem hallgat rám a kisfiam és kibújik most már... :)
Mindenki másnak is kitartás, aki hasonló cipőben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!