Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akar megszületni?

Nem akar megszületni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 7.-re voltam kiírva, kedden kell mennem NSTre, aztán elvileg szerdán kell befeküdnöm(ha nem akarok naponta feljárni a kórházba).

De se jósló fájás, se semmi jele hogy közeledne a szülés....

Meleg vizes fürdő, párommal együttlét,de semmi...

Szerintetek, mit csináljak, már nagyon várom a picit, a hátam majd leszakad...?

10nappal kiírt után mindenhol indítják?

2011. jan. 10. 10:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a 10 nap után már mindenhol indítják, max. még 1-2 nap. Én egy héttel hordtam túl, a 8. napon kellett volna befküdni, de a 7. nap este beindult magától. Úgyhogy van még némi reményed.
2011. jan. 10. 10:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem beindul magától!:)De nem sok esély van rá szerintem, mert semmi jele nincs:(
2011. jan. 10. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

én 31.-re voltam kiírva,3.-án befektettek,4.-én délelőtt pedig megszületett a kisfiam!A hétvégét sétával,meleg fürdővel töltöttem és semmi,aztán mikor befeküdtünk mégis csak meggondolta magát!

Nem tudom mennyire hiszel az ilyesmikben,de én hétfőn folyamatosan egy mondatot mormoltam a babónak,talán ez is segített neki elindulni:

"Kilenc hónap várakozás,mindennek van ára.Mutasd magad,GYERE a Világra!!!"

Sok sikert,és könnyű szülést neked!Majd írj,ha megérkezik a baby! :)

6 napos baba anyukája

2011. jan. 10. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Én 11 éve jan 4-re voltam kíírva, 10 én megindították, mert nem akart kibújni

Pedig előző nap sittet takarítottam

(pont ma 11. éves kicsi fiam)

2011. jan. 10. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:

én 5 nap túlhordás és 3000es betonméhszájjal sírtam otthon hogy miért nem akar kijönni. A párom fogta magát és úgy megmasszírozta a derekamat hogy ihajj,nagyon jól esett, éjfélkor elfolyt a mvíz :)

nálunk 10 nap túlhordással befeketetnek és hagynak még max 4 napot

2011. jan. 10. 12:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia,én nem hordtam túl a gyerekeimet,de semmi előjele nem volt a szülésnek,sőt az első babámnál a kiírás napján megvizsgált a doki,mondta,hogy totál zárt méhszáj,semmi fájás,minden oké,itt. még napokig nem lesz gyerek.ennek ellenére éjszaka megindult a szülés.Kitartást!Majd írd meg,hogy mikor és Ki született meg!!!
2011. jan. 10. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Jan4re voltam kiírva először, aztán módosítottak jan8ra egyet, de tök mindegy, mert az elsőhöz képest 6napja késik a kicsi, a másodikhoz képest csak 2napja... Pénteken kell mennem nstre, elvben utoljára mert indítják.

Jah ezt úgy, hogy ez a 2héttel későbbi időpontok, mert kisebb a gyerek, ha a menzit nézzük, akkor már 2hete szülni kellett volna valahol:S(42hete és 4napja volt utoljára meg..., csak a peteérésem nem ott volt, ahol azt hitték:S)

2011. jan. 10. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
A 12. heti uh mond biztosat. Engem már 8-án megszülesztettek volna, ha nem ragaszkodom ahhoz, hogy tudom, mikor fogant. Mondta a doki, hogy nézzük a 12. heti uh papírt. Azon 15-e volt, és valóban, 15-én magától unta meg a bentlétet a kislányom, és kibújt. Immár lassan fél éve.
2011. jan. 10. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:

aug 22-re voltam kiírva.aznap cseréltük az ablakokat a szobán.én adogattam a férjemnek a téglákat.meg is kiabáltak rendesen hogy mit csinálok.miután végeztünk az ablakkal visszapakolás,szekrénytologatás.de semmi.ez volt szombaton.csütörtökön voltam nst-n.vasárnap kellett volna visszamennem,meg persze befeküdnöm,de szombaton reggel fájással ébredtem.bármit csináltam,csináltunk nem akart kibújni,de a hidegfront megindította a drágámat kifelé.

könnyű és gyors szülést kívánok.és persze jó egészséget nektek.

2011. jan. 10. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia.En meg jan. 5-re voltam kiirva,de meg nem tortent semmi.A nyakdugom aznap tavozott es 2 napja fajasaim is vannak, de rendszertelenul.Tegnap voltunk dokinal es azt mondta legyunk meg egy kicsit turelemmel.Neked is ezt ajanlom.Konnyu szulest kivanok,(ha meg nem szultel tegnap ota:))
2011. jan. 11. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!