Nem akar megszületni?
Sziasztok, 7.-re voltam kiírva, kedden kell mennem NSTre, aztán elvileg szerdán kell befeküdnöm(ha nem akarok naponta feljárni a kórházba).
De se jósló fájás, se semmi jele hogy közeledne a szülés....
Meleg vizes fürdő, párommal együttlét,de semmi...
Szerintetek, mit csináljak, már nagyon várom a picit, a hátam majd leszakad...?
10nappal kiírt után mindenhol indítják?
Szia!
én 31.-re voltam kiírva,3.-án befektettek,4.-én délelőtt pedig megszületett a kisfiam!A hétvégét sétával,meleg fürdővel töltöttem és semmi,aztán mikor befeküdtünk mégis csak meggondolta magát!
Nem tudom mennyire hiszel az ilyesmikben,de én hétfőn folyamatosan egy mondatot mormoltam a babónak,talán ez is segített neki elindulni:
"Kilenc hónap várakozás,mindennek van ára.Mutasd magad,GYERE a Világra!!!"
Sok sikert,és könnyű szülést neked!Majd írj,ha megérkezik a baby! :)
6 napos baba anyukája
Én 11 éve jan 4-re voltam kíírva, 10 én megindították, mert nem akart kibújni
Pedig előző nap sittet takarítottam
(pont ma 11. éves kicsi fiam)
én 5 nap túlhordás és 3000es betonméhszájjal sírtam otthon hogy miért nem akar kijönni. A párom fogta magát és úgy megmasszírozta a derekamat hogy ihajj,nagyon jól esett, éjfélkor elfolyt a mvíz :)
nálunk 10 nap túlhordással befeketetnek és hagynak még max 4 napot
Jan4re voltam kiírva először, aztán módosítottak jan8ra egyet, de tök mindegy, mert az elsőhöz képest 6napja késik a kicsi, a másodikhoz képest csak 2napja... Pénteken kell mennem nstre, elvben utoljára mert indítják.
Jah ezt úgy, hogy ez a 2héttel későbbi időpontok, mert kisebb a gyerek, ha a menzit nézzük, akkor már 2hete szülni kellett volna valahol:S(42hete és 4napja volt utoljára meg..., csak a peteérésem nem ott volt, ahol azt hitték:S)
aug 22-re voltam kiírva.aznap cseréltük az ablakokat a szobán.én adogattam a férjemnek a téglákat.meg is kiabáltak rendesen hogy mit csinálok.miután végeztünk az ablakkal visszapakolás,szekrénytologatás.de semmi.ez volt szombaton.csütörtökön voltam nst-n.vasárnap kellett volna visszamennem,meg persze befeküdnöm,de szombaton reggel fájással ébredtem.bármit csináltam,csináltunk nem akart kibújni,de a hidegfront megindította a drágámat kifelé.
könnyű és gyors szülést kívánok.és persze jó egészséget nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!