Miért nem akar megszületni a babám? Holnapra vagyok kiirva és eddig még nem sok jelét adta hogy ki akar bujni, mit tehetek?
Ne izgulj. Nekem még az nap délelőtt amikorra ki voltam írva tök negatív volt az nst-m a doki azt mondta következő hétfőn befektet, ha nem szülök meg addig. Este 8-kor már a szülőszobán voltam 10 perc fájásokkal és éjfél után pár perccel megszületett a lányom. Se a nyákdugó, se a magzatvíz nem folyt el csak szülés előtt 1 órával amikor burkot repesztettek. Nem biztos, hogy napokkal előtte lesz valami jele.
Az nap gyalog mentem az 5. -re a szülészetre otthon 3x a 3-ra, zöldséges, létrára mászás / redőny szerelés/, csípős kínai. Türelem akkor jön amikor ő úgy érzi itt az ideje, csinálhatsz te bárbit.
11 hetes baba anyukája.
Miért akar mindenki újabban már a kiírt idő előtt megszülni? A baba tudja, mikor kell kijönnie!!!
Én is túlhordtam 8 napot, megvolt az okat, és nem bánom!
Még bőven van ideje, hogy kibujjon:-)
Az első, hogy beszélgess vele. Aztán szex, szex, szex. És melegvizes fürdő, de nem forró, és nem tovább, mint 20 perc!!!
Aztán türelem, és szeretet!! A baba érez mindnet!!
A mellbimbó morzsolgatása, bármilyen igerlése beindíthatja a szülést, de azért ne ülj neki és piszkáld órákon át!Higgy a babádnak, oka van annak, hogy még bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!