Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyi idős babás és, hogy...

Ki mennyi idős babás és, hogy van ki lakik odabent, hol fog megszületni, és milyen érzések vannak bennetek?

Figyelt kérdés

Jó lenne beszélgetni ..:)

31hkm/kisfiúval a pociban :))

2012. okt. 18. 13:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Én Dec 23 -ra vagyok kiirva és a Jahn Ferenc kórházban lesz a nagy esemény . :)

Ami érdekes ,hogy általában rendkivül aktiv vagyok le sem lehet lőni (az amúgyis jelllemző rám ) De van ,hogy elkap ma is tegnap is egy hatalmas fáradtság és nem tudok vele mit kezdeni lajhár leszek mint a terhességem legelején . ... :)

2012. okt. 21. 13:16
 22/24 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én 22 hetes vagyok, kislánnyal a pocimban. a Szent Imrében fogok szülni, ha minden igaz és úgy jön ki a lépés. sokan dicsérik azt a kórházat. párom is nagyon várja már a kicsi lányát. rá kifejezetten jó hatással van a baba, már most :)

imádok babát várni, és szerencsére probléma mentes a terhesség. bár a lépcsőzést nem szereti, teljesen befeszíti magát a kisasszony :)

egy dolog van ami negatívum ként ért, de azon már túl tettem magam. a legkedvesebb barátnőm teljesen elfordult tőlem. még fiatal vagyok, 22 éves ő meg 18. neki más most a fontos (suli, pasik, buli) és nem igazán érti meg, hogy már nem megyek vele éjszakázni. de ez van sajnos :(

szülők mindkét részről nagyon várják már az első unokát, nagyon örültek, mikor bejelentettük a nagy hírt (apukám még egy könnycseppet is elmorzsolt).

egyébként tervezett baba, és nagyon hamar sikerült is, már a második próbálkozós hónap sikerrel járt :) el sem hittem/hiszem :)

március 2.ára vagyok kiírva, majd meglátjuk mikor akar kibújni, de azért örülnék ha még legalább 16 hétig nyugton maradna a pocimban :)

mindenkinek jó babavárást, könnyű szülést, és sok boldogságot kívánok a Babájához!

2012. okt. 25. 07:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én november 14-re vagyok kiírva, és kisfiam lesz.:) Én is a Szent Imrében fogok szülni, eddig csak jót hallottam róla.

Már egyre nehezebben bírom, úgyhogy abban reménykedek, hogy ez a hétvégi hidegfront megindítja a szülést, bár kétlem, mert a múlt héten még teljesen zárt voltam, és jóslóim sincsenek. Nekünk első baba lesz, úgyhogy kicsit félek a szüléstől.

2012. okt. 25. 10:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a 3. babámmal vagyok terhes, van egy 6és fél, illetve egy 3 éves kisfiam.Még nem tudni ki van a pocakomban, Tatabányán fogok szülni.

Nem volt zökkenőmentes ez a terhességem, vérömlenyem volt kb. a 12. hétig, de felszívódott.Terhességi diabéteszem is van, ami az első fiammal volt, a másodikkal nem.

Elvileg január 10-re vagyok kiírva, de pontosan még nem tudom, mivel, mint írtam az elején össze-vissza véreztem, nem tudom mikor volt meg a mesim utoljára.2 hét múlva megyek UH-ra, remélem ott minden tisztázódik.

Boldog babavárást mindenkinek, és könnyű szülést!

2012. okt. 25. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!