Ki mennyi idős babás és, hogy van ki lakik odabent, hol fog megszületni, és milyen érzések vannak bennetek?
Jó lenne beszélgetni ..:)
31hkm/kisfiúval a pociban :))
Sziasztok!
Én 25 éves és 35 hetes kismama vagyok fiúcskával.
Budapesten fogok szülni. November 22 a dátumom a menstruációm szerint. a méretei szerint az első pillanattól kezdve november 23.
Én Egyáltalán nem félek.- nem mondom azt hogy útban a kórház felé nem fogok :D
Kitti! nekem a 30 hetesen 1700g volt a babám... mondták hogy ne számítsak kicsire :D
Én 37+0 vagyok, két kisfiú után most egy kislányt várok. :)
Budapesten fogok szülni és valószínűleg 1 max. 2 héten belül. Baba már hatalmas, méhszáj 2 ujjnyira nyitva és folyamatosan jönnek a jóslók. :)
Előző vagyok
Nekem 31 hetesen mérték 2200 grammnak, 36 hetesen meg 3300g volt. :) Mondjuk a fiúk is 4 kiló felett születtek a 39. héten.
Én 32+3 vagyok, kisfiút várunk. 29+6 naposan volt 1765 gramm,tehát azt mondták számoljak a 4kg-os babával. Köszi,mintha tudnék valahogy is számolni vele. :)
Még azért félek, bár nem annyira, de gyanitom,hogy amikor a fájások elkezdődnek, elöször bepánikolok. Remélem a férjem ott tud lenni velem végig, hátha az erőt fog adni.
Nagyon nagy már a hasam, a 25.héttől kezdve azt hitték hogy nemsokára szülök. Így nehezen megy minden, a házimunka és minden, várom a végét nem tagado,de azért 6 hetet még szeretném ha bent lenne. A méhszájam 3100-as, lepény 1.fokban érett.
utolsó akkor te is 4kg körüli babóra számithatsz. Bár azt is hallottam sosaktól,hogy eléggé pontatlan is tud lenni a becsült érték. Mindenesetre én reménykedem,hogy a 4kg-ot nem éri el a drágám, azért szeretnék egyben maradni. :)
Ja és rövidült méhnyakkal is ki lehet húzni a végéig,ill nyitott méhszájjal is, csak sokat kell pihenni-ezt olvastam is több kérdésben is.
12/17-es vagyok...
nekem az 5. hónaptól kinyílt egyel a külső méhszájam.
és egy hónapja rövidült a méhnyak... magnézium citritet szedek napi 2x1 -et. 5 és fél hetem van még és dolgozom... :)
Sziasztok!én péntekre azaz 19-re voltam kiírva most átírtak 23-ra (ha be kène feküdni később kelljen).C2111 vannak jóslók,medencecsontozatom teljesen kikészült mára,mintha összetört volna..:( amúgy tökre jól vagyunk,kisfiúnk lesz,egész délután sétálgattunk erre arra..nem tudom mikor szülök,néha olyan mintha még 1 hó.lenne vissza de ez ugye lehetetlen..:)nem vagyok türelmetlen,(még) nem izgulok,majd csak elindul :)
40+1hkm
Köszönöm szépen ,hogy ennyien irtatok , és várok még másokat is .:)
Sztem ha van kis ideje az embernek akkor a babája köti le a legjobban ....
Aki irta ,hogy van már két kisfia és Márc 25-re várja a babát ,nos neki üzenem ,hogy én is akkor szültem a legelső gyemekemet a fiamat . Én is félek ,pedig nem az első csemetémet várom . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!