Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bevállalnál egy gyereket,...

Bevállalnál egy gyereket, akkor is ha nem biztos hogy mellette tudnál lenni túl sokáig?

Figyelt kérdés
Mert tegyük fel beteg vagy és nem biztos hogy kigyógyulsz, lehet hogy 5-6 év múlva meghalsz. De az is lehet hogy túléled, nem tudni előre. Ennek ellenére bevállalnád, hogy gyereket szülsz? Persze megbízható, rendes férjjel. Aki ott lenne a gyereknek, de... most ezzel nem lenne a férj is tönkretéve? Ottmaradna egyedül egy kisgyerekkel.
2012. szept. 25. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez anyagi helyzettől is függ, meg attól is hogy milyen betegség, birok e gondoskodni saját magamról és a gyerekről, vagy sem, illetve szerintem kor függő is. 20 évesen nem biztos, de ha mondujk már 30 lennék lehet másképp állnék hozzá.
2012. szept. 25. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem vállalnék be gyereket, mert ha kimegyek a lakásból lehet, hogy a fejemre esik egy tégla és megpatkolok....
2012. szept. 25. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenki így vállalja: elcsaphat a busz, holnap kiderülhet hogy leukémiám van stb.

Ha már beteg lennék, akkor utánanéznék hogy milyen a túlélési esély. Azt is bele kell számolni, hogy a terhesség alatt nem szedhetem a gyógyszereket, nem kezelhetnek, így gondolom csökkenne a túlélési esélyem. Ha több orvos azt mondja, hogy 5-6 évem van, akkor nem vállalnám.

2012. szept. 25. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem! Ha tudom hogy olyan betegségem van van ami mellett meghalhatok akkor nem. Ez nem orosz rulett hogy vagy-vagy! Persze ha véletlenül terhes lennék nem vetetném el,de szándékosan nem esnék teherbe. És nem is a férjem miatt,hanem a gyerek miatt,(lehet így bután hangzik),de nem tenném "tudatosan" félárvává!

Aztán évek múlva ha gyógyultnak nyilvánítanak esetleg,ha a korom engedi.

2012. szept. 25. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ha a betegségem nem hatna ki a ,agzatra akkor biztos bevállalnám.
2012. szept. 25. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
ha ezzel a maximális örömet tudnám okozni a férjemnek, akkor bevállalnám. Ha ő szeretne gyermeket tőlem, mert én vagyok a mindene, akkor igenis megadom neki ezt az ajándékot.
2012. szept. 25. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Született optimista vagyok, így bevállalnám. Még ha ott is lenne a gondolataimban, hogy meghalhatok, képtelen lennék inkább erre gondolni, mint arra, hogy minden rendben lesz.

Én csak így tudok élni.

2012. szept. 25. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Bevállalnám.Egy egészséges emberrel is történhet bármi,nem tudhatjuk előre.Mi is igy terveztük örökre együtt leszünk.A baba 1 éves volt,mi 8 hónapos házasok amikor örökre elment.
2012. szept. 26. 05:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy a "fejemre esik egy tégla",vagy olyan betegségem van ami miatt nagy rá az esély hogy pár hónapon/éven belül meghalhatok!!!

Az első bármikor és bárkivel megtörténhet erre nem lehet alapozni,így biztos hogy szülnék. De egy súlyos betegség mellett ami már tény nem vállalnék gyereket!

2012. szept. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!