Bevállalnál egy gyereket, akkor is ha nem biztos hogy mellette tudnál lenni túl sokáig?
Mindenki így vállalja: elcsaphat a busz, holnap kiderülhet hogy leukémiám van stb.
Ha már beteg lennék, akkor utánanéznék hogy milyen a túlélési esély. Azt is bele kell számolni, hogy a terhesség alatt nem szedhetem a gyógyszereket, nem kezelhetnek, így gondolom csökkenne a túlélési esélyem. Ha több orvos azt mondja, hogy 5-6 évem van, akkor nem vállalnám.
Biztos hogy nem! Ha tudom hogy olyan betegségem van van ami mellett meghalhatok akkor nem. Ez nem orosz rulett hogy vagy-vagy! Persze ha véletlenül terhes lennék nem vetetném el,de szándékosan nem esnék teherbe. És nem is a férjem miatt,hanem a gyerek miatt,(lehet így bután hangzik),de nem tenném "tudatosan" félárvává!
Aztán évek múlva ha gyógyultnak nyilvánítanak esetleg,ha a korom engedi.
Született optimista vagyok, így bevállalnám. Még ha ott is lenne a gondolataimban, hogy meghalhatok, képtelen lennék inkább erre gondolni, mint arra, hogy minden rendben lesz.
Én csak így tudok élni.
Nem mindegy hogy a "fejemre esik egy tégla",vagy olyan betegségem van ami miatt nagy rá az esély hogy pár hónapon/éven belül meghalhatok!!!
Az első bármikor és bárkivel megtörténhet erre nem lehet alapozni,így biztos hogy szülnék. De egy súlyos betegség mellett ami már tény nem vállalnék gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!