Gyereket szeretnenk melyik poz a leghatasosabb es segit ha sex utan esetleg a feneked ala parnat teszel hogy fentebb legyen?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 14:09
1/14 anonim válasza:
nekük így van 3 babábk-azonnal összejöttek-:
ahogy elmúlik a mensi,máris kezdeni! minden másnap szex-gyakrabban nem kell,fontos h termelődjön spermium-,csakis misszionárius póz,popsia lá párna,szex után szigorúan fekve maradni lehetőleg reggelig!!!,ha megy,gyertyaállás,de az is jó ha még megemeled egy kicsit a csípőd,amig tudod pár percig. vitamin mindenképp,én elevitet szedtem. párod ne igyon,ne dohányozzon
sok sikert!!!
2/14 anonim válasza:
Nekem evekig nem sikerult teherbe esni aztan mar furcsa volt es elkezdtem szorazkoni gondolok itt ilyenekre,hogy sex utan gyertyallasokat csinaltam es lass csodat itt vagyok egy 7 honapos gyonyoru kislannyal baratnomnek is bevalt ez a technika o is gyertyaalast csinalt sex utan mar neki is van egy 1 honapos kisfia:)
3/14 anonim válasza:
Először is ne görcsölj :)
Nekünk kutyapózban fogant a kislányunk és elsőre összejött
4/14 anonim válasza:
Nekünk is a párna a popsi alá dolog jött be, ráadásul elsőre, 25hkm :)
5/14 anonim válasza:
Nekünk mikor sikerült a baba a párom volt alul és én rajta.Mikor párnát tettem a popsim alá akkor nem sikerült a baba.Vajon ki érti ezt?! :D
6/14 anonim válasza:
Hátulról, és utána gyertyaállás pár percig.
7/14 anonim válasza:
Mikor próbálkoztunk a babával az első 3 hónapban nem sikerült, majd keresgettem a neten és kipróbáltuk a párnás módszert, utánna pihi..egyből összejött. 39 hetes vagyok:)
8/14 anonim válasza:
Nalunk is az a modszer jott be, amit az elso valaszolo leirt.
9/14 anonim válasza:
Mi 19hónapja próbálkozunk, kipróbáltunk minden pózt, párnát, de semmi eddig:(
10/14 Dworkyll válasza:
Ultrahang. Azzal lehet látni a petét is, megtermékenyítetlen korában. Lehet követni, hogy merre van, és lehet jól időzíteni. Konzultálj a nőgyógyászoddal. És az apajelölt is eldzsesszelhetne egy termékenységvizsgálatra, nem szégyen az. Az is bőven benne van a pakliban, hogy ha nincs szervi probléma, akkor "fejben" nem akartok még gyereket. Valamelyőtök nem bízik eléggé a másikban vagy saját magában. Bonyolult ez, elég sokkal több a szexnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!