Szeretnénk a párommal kisbabát, de nem sikerül teherbe esnem. Milyen módszer a leghatásosabb, hogy végre két csík legyen a teszten?
Egyet tudok ajánlani, és az a nyugalom!!4
FElejtsétek el a "gyártást", éjetek úgy, mintha eszetekbe sem jutna a baba, és meglepően hamar össze fog jönni.-)Se ovuteszt, se számlálás,semmi ne legyen. Legyetek együtt úgy és akkor, ahogy jól esik!
Tudom, ezt könnyű modani, de a nagyon akarás csak árt.
Ami nálunk bevált az nem más,mint az,h nagyon szeretjük egymást,és nem is nagyon akartuk még mi ezt a babát,de ha így történt,akkor miért ne.Vedd könnyedén!
Illetve ami segíthet,de ha nem akkor egy jót kirándultatok a jó levegőn,Dobogókő.A Föld szívcsakrája,és teli van pozitív energiával.Amikor először voltunk ott a párommal,akkor azt éreztem,h baromi könnyű lenne ott teherbe esni,de tényleg csak akkor ha nem ezen görcsöltök.
Ne akkor szexeljetek,amikor éppen jó a baba szempontjából,hanem amikor kívánjátok.Menjetek kirándulni,utazzatok el néhány napra,kis levegőváltozás.
Sziasztok!
Nekem nem volt peteérésem, a clostyt szedem hónapok óta, attól már van peteérésem, de még mindig semmi:(tüszőrepedéskor együtt vagyunk,de semmi.
Most már nagyon beledáradtam, 19hónap próbálkozás után, lehet abbahagyom a clostyt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!