Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk a párommal kisbabát...

Szeretnénk a párommal kisbabát, de nem sikerül teherbe esnem. Milyen módszer a leghatásosabb, hogy végre két csík legyen a teszten?

Figyelt kérdés
2007. dec. 23. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudok ajánlani, és az a nyugalom!!4

FElejtsétek el a "gyártást", éjetek úgy, mintha eszetekbe sem jutna a baba, és meglepően hamar össze fog jönni.-)Se ovuteszt, se számlálás,semmi ne legyen. Legyetek együtt úgy és akkor, ahogy jól esik!

Tudom, ezt könnyű modani, de a nagyon akarás csak árt.

2007. dec. 23. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Csatlakozom az előttem szólohoz. Én is 8 hónapig görcsöltem azon hogy kisbabánk legyen, és akkor elhatároztam, hogy nincs számolgatás egyszerüen csak szerettük egymást a férjemmel. Nektek is ezt tudnám ajánlani. Sok sikert és kitartást!
2007. dec. 23. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ami nálunk bevált az nem más,mint az,h nagyon szeretjük egymást,és nem is nagyon akartuk még mi ezt a babát,de ha így történt,akkor miért ne.Vedd könnyedén!

Illetve ami segíthet,de ha nem akkor egy jót kirándultatok a jó levegőn,Dobogókő.A Föld szívcsakrája,és teli van pozitív energiával.Amikor először voltunk ott a párommal,akkor azt éreztem,h baromi könnyű lenne ott teherbe esni,de tényleg csak akkor ha nem ezen görcsöltök.

Ne akkor szexeljetek,amikor éppen jó a baba szempontjából,hanem amikor kívánjátok.Menjetek kirándulni,utazzatok el néhány napra,kis levegőváltozás.

2007. dec. 23. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
szia ugyan ez volt aproblémám orvoshoz fordultam kaptam egy gyogyszert neve:CLOSTYLBEGYT. EZ SEGITENI FOG NEKŐNK IS ÁLLITOLAG A KÉVETKEZÉ MENSTRUÁLCIOM 5.NAPJÁTOL KELL SZEDNEM 3 HONAPIG.HÁTRÁNY:IKERTERHESSÉGEM LEHET
2007. dec. 24. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem nem volt peteérésem, a clostyt szedem hónapok óta, attól már van peteérésem, de még mindig semmi:(tüszőrepedéskor együtt vagyunk,de semmi.

Most már nagyon beledáradtam, 19hónap próbálkozás után, lehet abbahagyom a clostyt is

2012. szept. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!