Gyereket szeretnenk melyik poz a leghatasosabb es segit ha sex utan esetleg a feneked ala parnat teszel hogy fentebb legyen?
Szex 2 naponta (a spermium átlagosan 72 órát él, a petesejt pedig kb. 6 órán át megtermékenyíthető, plusz a spermiumoknak végig is kell jutni a méhen, fel a petevezetéken, el a petefészekig, ez nekik nagyon-nagyon hosszú út). Ha két naponta van szex, akkor mindig van "készenlétben álló" élő spermium a szervezetedben.
Akármelyik póz jó lehet, de célszerű rögtön utána a gravitációval is segíteni (párna popsi alá, gyertya, stb.). Lehetőleg legalább fél órát feküdni emelt popsival (esetleg gyertyázni). Nálunk a sima fekvés is bevált.
Az ejakuláció után rögtön az ondó még nagyon viszkózus, "sűrűbb", ált. negyed óra múlva folyósabb lesz, ezt mindenképp célszerű kivárni, mert ekkor már könnyebben haladnak a spermiumok.
És párod valóban ne dohányozzon, egyen sok zöldséget-gyümölcsöt, mozogjon, ne üljön sokat, ne hordjon szoros alsót, mert neki frissen keletkeznek a spermiumai (kb. 4 hónap az érési idejük).
Nem ajánlom az elevitet, mert kevésféle vitamint tartalmaz, azokból viszont túlzott mennyiséget (az A vitamin tartalma különösen aggályos szerintem). A Femibion 800-at (az első időszakra valót) sokkal jobbnak tartom (illetve van, amit ennél is jobbnak, de ezek már nagyon drágák), de már az is megfelelő, ha csak sok zöldséget-gyümölcsöt, heti 3x halat eszel, és csak a folsavat pótlod külön (napi 800 microgramm), esetleg D-vitamint, C-vitamint és omega 3 zsírsavakat.
(A D-vitaminra célszerű szintmérést készíttetned, egyszerű vérvétel, mert ezzel lehet belőni a pótlás mértékét. Sajnos háziorvos nem írhatja fel. Fizetősen 3000-7000 Ft között van, labortól függően. Én a legolcsóbbnak eddig a CentrumLab-ot találtam. Meg kell próbálni esetleg szakorvosoknál, hátha felírhatják.)
11 vagyok
Ha tengeri halat eszel, akkor abból a kisebb fajtákat válaszd, mert azoknak kisebb a nehézfém-szennyezettségük (a táplálékláncban lejjebb helyezkednek el). Sajnos ezzel már komolyan kell számolni.
Fiam elsőre összejött a fenti módszerrel (missz. póz, közben, utána párna a fenekem alatt).
A második már nem akar összejönni, igaz, nem is a fenti módszer szerint csináljuk. Lehet, hogy vissza kéne térnem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!