Ha szeretnék második gyereket, de nagy korkülönbséggel, akkor legkésőbb hány éves korban érdemes elkezdeni próbálkozni, hogy még biztosan összejöjjön?
A húgommal 8 és fél év a korkülönbség. Imádjuk egymást, egyfajta második anyuka szerepet töltöttem be az életében. :) Mind a ketten örülünk ennek a korkülönbségnek. :) És most fél év korkülönbséggel babázunk, ő szült előbb. :)
A férjem és az öccse között szintén ennyi a korkülönbség. Szerintem neki is nagyon jót tett ez, és nagyon jó a kapcsolatuk az öccsével. Sokat vigyázott rá, vitte oviba, moziba, stb. Most alig várja a Picilányunkat, hogy pelenkázhassa, stb. :)
Miért szóljátok le a nagyobb korkülönbséget?
Mindenkinek magának kell tudnia,hogy mennyi korkülönbséget tart ideálisnak.Szerintem például az nem jó ha 2 év vagy ennél kevesebb korkülönbség van a gyerekek között!Én 32 éves vagyok,5 éves a fiam és most probálkozunk kistesóval.Szerintem Te is várhatsz még 2-3 évet a tesóval.Azt meg előre nem lehet tudni,hogy mennyi idő alatt jön össze,lehet 2 hónap,lehet több... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!