Ha szeretnék második gyereket, de nagy korkülönbséggel, akkor legkésőbb hány éves korban érdemes elkezdeni próbálkozni, hogy még biztosan összejöjjön?
ma 19:49-es: ez hogy jön most ide? Ilyenröl nem irt senki.
A masodik vagyok, sehol nem irtam, hogy nem tartom jónak a na$yyobb korkülönbseget, hanem csak azt, hogy ennyire nem lehet tervezni, 35 fölött más sok nö nehezebben esik teherbe, és ezért jobb inkább elöbb próbálkozni.
Mellesleg ha 5-6 éves a nagyobb, akkor sem igényel kevesebb foglalkozást, akkor az iskolakezdés miatt keül több idöbe.
Azért nem vállalhatsz gyereket,mert elmúltál 30???
Ne haragudj,ezt nem értem...
Akkor aki elmúlt 30,temesse el magát????
Hát bocs,de én nem érzem magam öregnek ahhoz,hogy gyereket vállaljak!
Arra megkell érni,hogy valaki gyereket vállaljon...
Na,mindegy ez a Te döntésed és ha a párod ezt elfogadja,akkor rendben.(max.kimaradtok egy csomó jó dologból)
Miután ennyi időm volt a 30ig tavasz óta így csak ennyit tudtunk próbálkozni.
Én nem magam miatt nem vállalok öregebben gyereket hanem az esetlegesen megszületendő gyerek miatt.
Ha elolvastad amit írtam akkor látod, hogy a lehetőségket írtam le és csak a végén oda írtam a véleményem, hogy ilyen idősen én már nem vállalnék.
Egy kamasznak nem jó ha idősek a szülei.
Mindig azt hittem sok gyerekem lesz, de hát sajnos nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!