Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szeretnék második gyereket,...

Ha szeretnék második gyereket, de nagy korkülönbséggel, akkor legkésőbb hány éves korban érdemes elkezdeni próbálkozni, hogy még biztosan összejöjjön?

Figyelt kérdés
Most 34 vagyok, a kisfiam 2 éves.
2012. szept. 1. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ma 19:49-es: ez hogy jön most ide? Ilyenröl nem irt senki.

A masodik vagyok, sehol nem irtam, hogy nem tartom jónak a na$yyobb korkülönbseget, hanem csak azt, hogy ennyire nem lehet tervezni, 35 fölött más sok nö nehezebben esik teherbe, és ezért jobb inkább elöbb próbálkozni.

Mellesleg ha 5-6 éves a nagyobb, akkor sem igényel kevesebb foglalkozást, akkor az iskolakezdés miatt keül több idöbe.

2012. szept. 1. 20:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy rám gondolsz, de én ilyet soha nem mondtam, csak azt, hogy gyerek vállaláshoz idős az ember afelett. Köszönöm édesanyám pontos tudja, hogy mit gondolok és alig egy hete múltam 30 és épp ezért nem vállalhatunk már gyereket.
2012. szept. 1. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért nem vállalhatsz gyereket,mert elmúltál 30???

Ne haragudj,ezt nem értem...

2012. szept. 1. 20:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Miért ne vállalhatnál 30 felett gyereket?
2012. szept. 1. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen. 30nál idősebben már nem vállalok gyereket. Eddig próbálkoztunk tavasz óta de sajna nem sikerült.
2012. szept. 1. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
5-6 hónap alatt feladod? Minden cikk leírja a családtervezésre, hogy az esetek többségében minimum 6 hónap. Ráadásul, ha a férfi lázas volt, onnan jópár hónap, míg újra nemzőképes lesz. Ennyi idő alatt nem lehet feladni. Orvos meg tudja nézni, van-e peteérésed, stb.
2012. szept. 1. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor aki elmúlt 30,temesse el magát????

Hát bocs,de én nem érzem magam öregnek ahhoz,hogy gyereket vállaljak!

Arra megkell érni,hogy valaki gyereket vállaljon...

Na,mindegy ez a Te döntésed és ha a párod ezt elfogadja,akkor rendben.(max.kimaradtok egy csomó jó dologból)

2012. szept. 1. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Miután ennyi időm volt a 30ig tavasz óta így csak ennyit tudtunk próbálkozni.

Én nem magam miatt nem vállalok öregebben gyereket hanem az esetlegesen megszületendő gyerek miatt.

2012. szept. 1. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Te tudod, de akkor ne szólj hozzá olyan kérdésekhez, ahol 30 feletti szeretne picit. Kissé fura.
2012. szept. 1. 20:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad amit írtam akkor látod, hogy a lehetőségket írtam le és csak a végén oda írtam a véleményem, hogy ilyen idősen én már nem vállalnék.

Egy kamasznak nem jó ha idősek a szülei.

Mindig azt hittem sok gyerekem lesz, de hát sajnos nem sikerült.

2012. szept. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!