Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mit tegyek!?...

Tomassx4 kérdése:

Szerintetek mit tegyek!? Teherbe ejtettem egy tini lanyt en sem vagyok csak18 es felek megtartani a gyereket! En hiaba dolgozom mert eltartani mind a kettojuket nem tudnam es ugyebar a lany meg iskolaba jar! Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 04:44
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Hat ez nagyon nehez kerdes. Anyosom 18 volt mikor szulte a ferjemet hasonlo baleset kovetkezmenyekent. Tudom, hogy nem mindenki igy latja de en azt gondolom minden kisember egy aldas. A lany el tudja vegezni az iskolat terhesen is es aztan vizsgazni is tud, ha akar. Ha Mo-n eltek csaladi potlekot vagy valamit biztos kaptok segitsegul. Nagyon nem konnyu en tudom mi is egy fizubol elunk es en joval idosebb vagyok nallad egy kisemberrel. Az a baj, hogy senki nem mondhatja meg neked, hogy mit tegyel mert ez a te torteneted. Ha en lennek a lany helyeben, barmennyire is felnek a bizonytalansagtol, megtartatanam a kis jovevenyt. Ha a gyerekem lenne ebben a helyzetben total kiakadnek de mit tudok tenni segitenek neki ahogy tudok de nem tartanam el. Anya vagyok, nem tudnam megolni sem kidobni.
2012. szept. 5. 05:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Meg egy helyesírási szótár, na az is helyes lenne...

Egyébként csak gratulálni tudok az ilyen "felnőtt" embernek.Mikor fogjátok fel, hogy a szexhez is ész kell és egy gyerek élete NEM játék!

2012. szept. 5. 06:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha megtanulnál írni, az mindenképp helyes lenne.

Egyébként meg ebben az esetben nem kellene szerintem megtartani a gyereket.

2012. szept. 5. 06:41
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
vetessétek el a gyereket.
2012. szept. 5. 07:19
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Minél hamarabb el kéne menni dokihoz és elvetetni a babát. Nagyon nagy felelősség egy baba, onnantól kezdve nem a saját életedet élheted, hanem kizárólag a gyerekednek rendeled alá magad.

Ti még mindketten gyerekek vagytok. Sajnos ez a baba nem tehet róla, hogy meggyártottátok, de még korai nektek ez a felelősség, ha még vigyázni sem tudtatok :(

Baba elvetetését javaslom és máskor sokkal jobban figyeljetek!!!!!!

2012. szept. 5. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy másik szemszög: ha most együtt vagytok, biztos, hogy együtt is maradtok? Mert az ilyen fiatal kapcsolatok nem szoktak sokáig tartani.

Ettől függetlenül megtarthatjátok a gyereket, csak lehet nem maradtok együtt ennek ellenére sem.

2012. szept. 5. 09:50
 7/10 anonim válasza:
Fiatalok vagytok, gondolom vannak szüleitek, ők segíthetnek nektek, hiszen már volt gyerekük...
2012. szept. 5. 20:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat kulonben ez veletlen baleset volt en sem igy akartam de igy alakult! A helyesiras pedig meg nem a lenyeg!
2012. szept. 5. 22:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy ne legyen felre ertes a veletlen balesett alatt azt ertem hogy lyukas volt az ovszer es utolag derult ki! Kulonben szulei meg nem tudjak majd csak holnap aztan megtudjuk ok mit mondanak!
2012. szept. 5. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
be kellett volna vennie 72 órás tablettát de ez már késő bánat. Mielőbb menjetek az abortuszra.
2012. szept. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!