Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek még, vagy biztosabb...

Teszteljek még, vagy biztosabb, ha elmegyek orvoshoz?! Tapasztalatokat várnék!

Figyelt kérdés
Férjemmel 4. hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnénk már közös babát. Legutóbb aug. 11-én volt menzeszem, most szept. 8-9-re vártam, tegnap teszteltem de negatív. Néha ilyen "megjön érzésem" van, talán picit sűrűbben járok pisilni, meg elég sokszor felpuffad a hasam, de más jelet nem észlelek.
2012. szept. 19. 11:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de remélem ott lapul a picike és igaza lesz az orvosnak hogy egy késői peteérésed volt.. én majd pénteken tudom meg a fejleményeket de annyira izgulok hogy mit fog mondani az orvos, remélem sok jót.Majd megírom a hogy mi volt addig is ne szomorkodj csak pozitívan mindenhez
2012. okt. 3. 20:36
 22/27 A kérdező kommentje:
Hát ez van sajnos. Majd legközelebb, de azt remélem ki fog derülni,hogy mi volt az oka hogy nem jött meg.. Neked sok sikert, és majd írj hogy mi volt! Mind ettől függetlenül szurkolok neked,és a legjobbakat kívánom!!!:)
2012. okt. 4. 18:01
 23/27 A kérdező kommentje:
Na voltál dokinál? Mit mondott?
2012. okt. 6. 19:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy nem írtam hamarabb csak magam alatt vagyok. voltam dokinál pénteken de ahogy beléptem a kórházba meg is jött, sajna, de annak ellenére csináltak egy ultrahangot és nem láttak semmit azt mondta a doki, hogy biztos nem tudott rendesen megtapadni a pici babám,, (ez már a második kicsi aki nem tudott kapaszkodni)De remélem hogy te szerencsésebb leszel és neked ott lesz a picike...Majd írd meg a fejleményeket nagyon várom, továbbra is szorítok neked..Miden jót
2012. okt. 7. 09:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Szia! Képzeld Nekem még azóta sem jött meg.. Vérvételen voltam, de még nincs meg az eredmény. Viszont múlthéten csüt. volt szerintem peteérésem. Nem tudom mivan most már.. Remélem veled minden ok, és újra megy a próbálkozás! :)
2012. okt. 16. 14:52
 26/27 anonim ***** válasza:
szia igen megy a próbálkozás. Hát ti meg a pároddal akkor legyetek sokat együtt és hátha most jön össze szorítok hozzá legalább neked sikerüljön.Nekem meg 8-napig tartott de nem tudom miért csütörtök vagy pénteken kell visszamennem majd jelentkezek üdv
2012. okt. 16. 18:20
 27/27 A kérdező kommentje:

Szia Kedves 'Sorstárs'! :)

Mizujs Veled azóta?

2013. jan. 5. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!