Teszteljek még, vagy biztosabb, ha elmegyek orvoshoz?! Tapasztalatokat várnék!
Figyelt kérdés
Férjemmel 4. hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnénk már közös babát. Legutóbb aug. 11-én volt menzeszem, most szept. 8-9-re vártam, tegnap teszteltem de negatív. Néha ilyen "megjön érzésem" van, talán picit sűrűbben járok pisilni, meg elég sokszor felpuffad a hasam, de más jelet nem észlelek.2012. szept. 19. 11:13
11/27 A kérdező kommentje:
Szia! Vártam hogy jelentkezz! :) Hát sajnálom, hogy nem baba! Egyébként tervezitek? Nálam is hasonló a dolog, még nem jött meg, és az orvos is totál bunkó volt! Nekem is csak azért mondta hogy menjek vissza, mert rákérdeztem. Még reménykedem hátha, egy késői pé-ből mégis baba van.. Szerdán megyek dokihoz, nem bízom a véletlenre, egy pesti prof.-hoz.
2012. szept. 27. 18:06
12/27 anonim válasza:
Bocsi csak sok volt a dolgom. Hát én ma délután teszteltem egy halvány pozitívat de reggel megismétlem és ha az is pozitív akkor el is megyek orvoshoz, igen tervezett baba lenne, júniusban volt egy spontán vetélésem de akkor 45. napon meg is jött, annyira vágyom már arra hogy az orvos azt mondja hogy állapotos vagyok, de ez még eddig nem történt meg sajna. Van egy ilyen mondás Türelem rózsát terem, de mikor terem az a rózsa?Majd reggel kiderül szorítok neked nagyon hogy ott legyen az a kicsike babuci neked is meg nekem is
13/27 A kérdező kommentje:
Na? Mizujs? Reggel teszteltél? Hát a legjobbakat kívánom Neked! Annak viszont nagyon örülök, hogy halvány pozi lett, mert az tudod mit jelent?! :) gratulálhatok! ;) halvány vagy erős, mindegy, mert az pozitív! Már várom a szerdát, remélem jó hírekkel szolgál a doki! A rózsát én is várom nagyon, de szerintem aki babát szeretne, nem nagyon lehet türelmesnek lenni. Egyébként mivel teszteltél?
2012. szept. 28. 12:29
14/27 anonim válasza:
Szia igen teszteltem reggel de az is nagyon halvány lett, csak akkor fogok örülni ha az orvos is azt mondja hogy állapotos vagyok, x-epil-lel teszteltem, igaz aki babát szeretne az sohasem türelmes,Szerda még messze van de csak kibírod és remélem azt mondja az orvos amire számítasz, Szurkolok neked teljes erőmből hogy ott van az a kis csöppség a szíved alatt
15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves Vagy, köszönöm szépen!! Ugyan ezeket kívánom Neked Én is! Tudom min "mész keresztül". De Neked legalább halvány pozi lett, Nekem még az sem! Ha netán most nem sikerült, többet nem görcsölök rá, majd jön ha akar! Ha megjártam a dokit jelentkezem! :) Ha vmi történik Nálad közben, ha van új infód, (remélhetöleg örömteli) mindenképp írj! Jó hétvégét Neked! :)
2012. szept. 28. 20:40
16/27 anonim válasza:
Holnap megyek orvoshoz nagyon izgulok, hogy mit fog mondani remélem sok jót.Majd megírom az infókat, várom én is majd a fejleményeket rólad(tok), hogy mi lett végülis.Neked is jó hétvégét bár már ez az utolsó nap de nem baj.szorítok neked nagyon.
17/27 A kérdező kommentje:
Szia! Nos? Megjártad az orvost? Gondoltam Rád, bizom benne hogy baba van!!
2012. okt. 1. 11:22
18/27 anonim válasza:
Igen voltam pénteken kell vissza mennem mert akkora lesz kész a labor eredmény,hát nem elég hogy eddig még semmit se tudok hogy ott van-e vagy nincs de még várjak még péntekig, olyan zavaró ez a nagy bizonytalanság hogy kikészít teljesen, néha már ok nélkül rám tör a sírás.De pénteken kiderül szerencsére. Várom majd a fejleményeket. Vigyázz magatokra
19/27 anonim válasza:
Szia miujság? Voltál orvosnál?Nagyon kíváncsi vagyok írj majd
20/27 A kérdező kommentje:
Szia! Hát azt kell hogy mondjam, ugyanabban a cipőben járunk.. A doki nagyon normális volt, babát nem látott, azt mondta hogy lehet késői peteérésből lesz vmi. Reggel csinálnom kell 1tesztet, az eredményt tudatni vele, majd hétfőn mehetek vissza Pestre kivizsgálásra. Hát sajnos ennyi! Kicsit elkenődtem:(
2012. okt. 3. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!