Mikor teszteljek?
A helyzet az, hogy bár rendes vérzésem 3 havonta van, de barna folyásom van a köztes hónapokban és az mindig pontosan jön meg, pár nap eltérés szokott csak lenni. Viszont most olyan furcsa érzésem van a bal petefészkem környékén. Még sosem éreztem ilyet, mintha feszülne egy kicsit és néha szurkál is. Az előző hónapban pont barna folyásom volt, de sokkal kevesebb még az is és rövidebb ideig, mint eddig. Ez 19-én volt és csak 3 napig tartott, pedig 5-ig szokott. Előtte többször voltunk együtt, utoljára 15-én. Megszakítással "védekezünk", szóval benne van a pakliban, hogy becsúszott a baba és most kicsit megijedtem.:( Viszont azóta is voltunk együtt és nem tudom, hogy honnan számoljak.:S Vajon, ha most tesztelek, akkor már mutatna valamit a teszt, ha terhes lettem?
Azért kérdezem, mert egy tesztem van és pár napig nem is tudok újat venni, addig meg beleőrülök, hogy mi lehet ez az érzés!:S
Lehet hogy épp peteérésed van és azt érzed, ez esetben még nem lehetsz terhes, ellenben most teherbe tudsz esni, de ha nem úgy lesz, kb 2 hét múlva fog megjönni rendesen, nem csak pecsételősen.
Az is lehet így a tüneteidet leírva, hogy PCOS vagy és a megagyobbodott petefészked érzed, ez esetben sem lehetsz terhes.
Összességében nem valószínű a terhesség, de a rendellenes ciklus miatt lehet hormonproblémád is, ha nem jön meg 2hét múlva sem és terhes sem leszel akkorra, a második eset valószínű, jobb ha kivizsgáltatod még ha nem is akarsz most gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!