Mikor teszteljek így? (magyarázat lenn)
Figyelt kérdés
Ma van a nemvárt napja, viszont éjszaka rengetegszer járok pisilni, így nem tudom, hogy reggel hogyan tudnék tesztelni... Vagy teszteljek még ma este? :)2012. aug. 29. 17:37
1/11 anonim válasza:
Esetleg éjszaka, első pisilésnél? Az kb. mennyi óra?
2/11 A kérdező kommentje:
3 óránként járok pisilni éjszaka...
2012. aug. 29. 17:40
3/11 anonim válasza:
Felfáztál? Mert attól késhet. Így lehet, hogy ma nem jön meg mert fel vagy fázva, még is negatívat tesztelsz. (ne így legyen, de benne van). Én inkább várnék pár napot.
4/11 anonim válasza:
Akkor is reggel tesztelj. Én olyan 5-6 óra körül teszteltem. Előtte van egy kb. 2-3 órás szünet, nem?
5/11 anonim válasza:
Szia!!Szerintem is hajnalban tesztelj,hátha tud annyi HCG összegyűlni(már ha van) hogy ki tudja mutatni a teszt!Amikor babás voltam,kora terhességben én is éjjel 2-3 alkalommal jártam pisilni,de a teszteket mindig hajnalban csináltam(kb.5 órakor)szorítok,hogy pozi legyen!és írd meg mindenképpen az eredményt holnap!!üdv:2 kislány anyukája
7/11 anonim válasza:
Gratulálok!
Egyértelmű pozitív!
Boldog baba várást!!!:-)))
8/11 anonim válasza:
Ismerős e türelmetlenség... :)
Szép babavárást! :)
9/11 anonim válasza:
Gratulálok!!!Nagyon boldog babavárást kívánok!!!!Üdv.2 kislány anyukája
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) Nagyon aranyosak vagytok!
2012. aug. 30. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!