Egy cikluson belül több ovuláció lehetséges? Mikor teszteljek?
Ez már a második hónapom, hogy többször is pozitív ovuteszteltem egy cikluson belül.
Az a gond ezzel, hogy nem tudom pontosan kiszámolni a dpo-mat. Az első 11 napja volt, a másik 6-7 napja.
Mikor érdemes tesztelnem.
Jaj és kérlek nyugtassatok meg, hogy ez nem jelenti azt, hogy hajlamos vagyok ikerterhességre.
Nagyon köszi!
Az ovuteszt csak akkor pozitív, ha minimum ugyanolyan erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Ugye ezt tudod? Amúgy igen, lehet több ovuláció, és ha tényleg többször van, akkor hajlamos lehetsz ikerterhességre is.
Tesztelni az esedékes menstruációkór érdemes.
Szia!
A múlt hónapban a 40. napon jött meg. Biztos számít az is, hogy kémiai terhességem volt, azaz nem rapadt meg a baba. Így nem tudom alapul venni a múlt havi ciklust.
Annyit tudok, hogy ebben a hónapban a második ovutesztem lett nagyon nagyon erős. Az elsőre azt mondhatom, hogy egy picit lett erősebb, mint a kontrol csík, de ugye az is pozitívnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!