Lehetséges, hogy ovuláció vérzés vagy inkább más az oka?
Figyelt kérdés
A ciklusaim átlag 33 naposak, és 5 naposak a menseseim. Az utóbbi tesztjeim szerint az ovulációim kb. közép időben vannak. Az utolsó mensim dec. 10-14-ig tartott, most 29-én kellene ovunak lenni (ez persze csúszhat is, mivel a ciklusaim hossza változó, van, hogy rövidebb, van hogy hosszabb). A párommal babát tervezünk. És minden másnap ágyba bújunk, most (27-étől minden nap) összebújunk. Ma WC-zésnél észre vettem, hogy egy barnás folt van a bugyimon.
Szerintetek ez az ovulációs időt jelzi? Nem görcsölök, nem fáj semmim, nem érzek semmit, teljesen nyugis vagyok... Lehet, hogy belül sérültem meg?
Mi lehet ez?
Lécci nyugtassatok meg, hogy nincs baj!!!!
2010. dec. 27. 20:33
1/8 anonim válasza:
Hát baj nincs. Vagy ovus pecsételés, de ha egyébként nem szokott, akkor nem hiszem, miért pont most lenne. Inkább hámsérülés.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez mit takar? Vagyis ilyenkor mi a helyzet? Bocsi, ha butának tűnök, de nem tudom mit kezdjek vele?
2010. dec. 27. 20:57
3/8 anonim válasza:
Hát főleg semmit ha más panaszod nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Az együttlétek során szúrós fájdalom, mindig egy helyen, és csak pici fájdalomról van szó. De semmi más..
2010. dec. 27. 21:36
5/8 anonim válasza:
Ez lehet a szextől is.
Semmi pánik,előfordulhat ez bárkinél.
6/8 anonim válasza:
Nálam is sokszor előfordul ilyen csepp vér az ovulációs időszakban. Valamint együttlét is fájdalmasabb ovukor. Szerintem ez természetes, ne aggódj! Az együttlétnél szerintem azért lehet érzékenyebb ott belül, mert olyankor ovus időszakban eléggé alacsonyan van a méhszáj...szerintem ezért.
7/8 A kérdező kommentje:
Tehát ettől nem kell abbahagyni a dolgot. Viszont ha több napig tart, akkor ilyenkor már orvos???
2010. dec. 28. 19:42
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2010. dec. 28. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!